Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

88 βολευτές της ΝΔ απουσίαζαν από την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Συριζαίου Πολάκη

88 βολευτές της ΝΔ απουσίαζαν από την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Συριζαίου Πολάκη
Δεν ήρθη η ασυλία του Πολάκη, λόγω της απουσίας από την ονομαστική ψηφοφορία 88 βολευτών της Νουδούλας!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι από την ψηφοφορία έλλειπε το σύνολο σχεδόν των υπουργών και οι περισσότεροι από τους νεοεκλεγέντες βουλευτές, καίτοι όλοι είχαν λάβει sms από τον γραμματέα της ΚΟ Σταύρο Καλαφάτη το οποίο τους ενημέρωνε για την ημέρα και ώρα της ονομαστικής ψηφοφορίας. Επιπροσθέτως, κάποιοι από τους 88 βολευτές της Νουδούλας δε μπήκαν στην Ολομέλεια, παρότι ήταν στη βουλή εκείνη την ώρα.

Μάλιστα, απολογούμενος για το ρεζιλίκι στον εκ των πρωταγωνιστών της «λίστας Πέτσα» εκδότη των Παραπολιτικών, Κουρτάκη, ο μάπας Μπουμπούκος του ζήτησε… συγνώμη και του υποσχέθηκε πως δε θα επαναληφθεί, ενώ ο κοντοπίθαρος Μπογδάνος ζήτησε να… αποδοθούν ευθύνες στους αδικαιολογήτως απόντες.

Γιατί όμως τόσοι πολλοί βολευτές αγνόησαν την κομματική γραμμή στην περίπτωση Πολάκη; Μήπως γιατί έχουνε λερωμένη τη φωλιά τους και φοβούνται ότι όταν θα ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βρεθούν κατηγορούμενοι για μίζες, απάτες και λωποδυσίες, οπότε καλό θα είναι να κάνουν τα γλυκά μάτια στον Πολάκη, για να έχουν στο μέλλον ανάλογη ασυλία από τους συναδέλφους τους βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Δηλαδή, «κράτα με να σε κρατώ…» ή «όλα τα γουρούνια έχουνε την ίδια μούρη»!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: