Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Εόρτασαν την σφαγή των Ελλήνων στην Σμύρνη οι “Γκρίζοι Λύκοι”

Εόρτασαν την σφαγή των Ελλήνων στην Σμύρνη οι “Γκρίζοι Λύκοι”
"Έλληνες τρέμετε", αναφέρει το ρεπορτάζ τουρκικής εφημερίδας - Αυτά όμως δεν τα δείχνουν οι καναλάρχες στην Ελλάδα...

Όπως το είχαν αναγγείλει και έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου ημέρα κατά την οποία η Τουρκία εορτάζει την εισβολή των δυνάμεων του σφαγέα Κεμάλ στην Σμύρνη και τον ξεριζωμό του ελληνισμού από την Πόλη, οι πολιτικοί σύμμαχοι του Ερντογάν “Γκρίζοι Λύκοι” του Μπαχτσελί έκαναν συγκέντρωση και πορεία για τα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, η Τουρκία έχει στα Δωδεκάνησα δικαιώματα και ανεξίτηλα ίχνη και τα νησιά αυτά αφαιρέθηκαν από την Τουρκία με τρόπο άδικο και ανήθικο και πρέπει το καθεστώς των Δωδεκανήσων να επανεξεταστεί.

Η πορεία κατέληξε στο λιμάνι της Σμύρνης, όπου έγινε η μεγάλη σφαγή των Ελλήνων το 1922 και πανηγυρικά ανέφερε στην ομιλία του ο Μπαχτσελί: “Εκεί πνίξαμε τους Έλληνες το 1922”.

Το γεγονός αυτής της συγκεντρώσεως και πορείας, της γεμάτης μίσος κατά της Ελλάδος, καλύφθηκε από τα τουρκικά ΜΜΕ, αλλά τα ενταύθα κανάλια τα χορηγούμενα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, δεν είπαν λέξη. Αντ’ αυτού, δείχνουν χυδαία θεάματα όπως το “big brother” και σε αυτό ήλθε να προστεθεί άλλη εκπομπή που βαδίζει προς την ίδια κατεύθυνση και παρουσιάζει άντρες να φοράνε… γόβες!

Ναι πράγματι ο εχθρός είναι στην απέναντι ακτή, αλλά όχι μόνο, είναι και εντός των πυλών και κατέχει μέσα με τα οποία αποχαυνώνει και υποδουλώνει έναν ολόκληρο λαό!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: