Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Μάνης

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Μάνης
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Μάνη, ο Γενικός Γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε τα γραφεία της Τ.Ο. Μάνης, τα οποία ευρίσκονται στην κεντρική πλατεία του Γυθείου.

Η πινακίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι και μία απάντηση στην προπαγάνδα του Συστήματος και στον ψυχολογικό πόλεμο ενάντια σε αυτούς, που ασυμβίβαστοι συνεχίζουν τον Αγώνα για την Εθνικιστική Ιδέα. Το κάστρο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Μάνη δεν έπεσε!

Κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος συναντήθηκε με τους υπευθύνους της περιοχής Μάνης και Σπάρτης Συναγωνιστές Βασίλη Μπουτεράκο, Απόστρατο Αξιωματικό των καταδρομών και Συναγωνιστή Άγι Φωτόπουλο, καθώς και με Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες της περιοχής. Κατατέθηκαν απόψεις και τέθηκαν θέματα για το μέλλον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ των Ελλήνων τόσο σε τοπικό, όσο και εθνικό επίπεδο.

Συναγωνιστές παρέθεσαν στοιχεία για τον βρώμικο πόλεμο που έγινε στις εκλογές και συνεχίζεται να γίνεται από ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας, που παριστάνουν τους πρώην Χρυσαυγίτες και προσπαθούν με κάθε τρόπο να κτυπήσουν το μόνο Κίνημα που αντιστέκεται στο Σύστημα, το μόνο Κίνημα που πολεμάει το Σύστημα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: