Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον Δήμο Αθηναίων: Δεν ξεχνάμε τους πρόσφυγες - ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον Δήμο Αθηναίων: Δεν ξεχνάμε τους πρόσφυγες - ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες
Η Συναγωνίστρια και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μιχαλολιάκου στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών, κατακεραύνωσε τους ιθύνοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κεντρικής εξουσίας σχετικά με το ζήτημα των λαθρομεταναστών και την εγκληματική τους στάση απέναντι στο Ελληνικό κράτος.

Συγκεκριμένα σχολίασε με σθένος για τους «ασυνόδευτους» από την Μόρια (που είδαμε να πυρπολούν ολόκληρο τον καταυλισμό) πως μεταφέρονται σταδιακά σε ολόκληρη την ενδοχώρα χωρίς να πραγματοποιείται κανένας υγειονομικός έλεγχος για το αν είναι θετικοί ή όχι στον κορονοϊό , και χωρίς να έχουν κανένα πειστήριο για το εάν όντως είναι πρόσφυγες πολέμου ή για την ηλικία τους, όπως συμβαίνει φυσικά εδώ και δεκαετίες σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις.

Συμπλήρωσε πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν τους πραγματικούς πρόσφυγες πολέμου που ήταν οι Αδελφοί μας Μικρασιάτες για τους οποίους η Ιστορία που θέλουν να μας επιβάλλουν οι κυβερνώντες εδώ και παρά πολλά χρόνια αναφέρει ότι έπεσαν θύματα ενός.. «συνωστισμού».

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι σφαγιάστηκαν με τον χειρότερο τρόπο από τους Τούρκους οι οποίοι έναν αιώνα μετά συνεχίζουν να μας πολεμούν με έναν εναλλακτικό τρόπο, μεταφέροντας όλους αυτούς τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας οι οποίοι δυστυχώς αποτελούν ωρολογιακή βόμβα για την Ελλάδα.

Η Χρυσή Αυγή πιστή στις Ιδέες που πρεσβεύει και με παράδειγμα τα λόγια του Πατέρα του Ελληνικού Εθνικισμού Ίωνα Δραγούμη, δηλώνει πως εάν θέλουμε να μείνουμε πραγματικά ελεύθεροι πρέπει να κρατήσουμε μέσα μας ως ό,τι πιο Ιερό τα στοιχεία της Ελληνικότητας μας!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: