Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Πορείες κατά Χρυσής Αυγής και ούτε μια λέξη από τους “εθνικιστές” και “πατριώτες”, που θέλουν και… ενότητα!

 

Οργιάζουν σε φυλλάδες και διαδίκτυο όλοι οι ινστρούχτορες και προπαγανδιστές της αριστεράς κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ζητούν την καταδίκη μας. Απάντηση σε αυτούς ουδεμία από όλους αυτούς οι οποίοι παριστάνουν τους “κομμουνιστοφάγους”.

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2020, είχαμε δύο πορείες “αντιφασιστικές” εναντίον των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τα οποία λειτουργούσαν εκείνη την ημέρα, σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά. Όλοι αυτοί που παριστάνουν τους εθνικιστές και τους πατριώτες και δηλώνουν βέβαια και αντικομμουνιστές, δεν έκαναν ούτε καν μία δήλωση και βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν εξεδήλωσαν την συμπαράστασή τους στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που έχει γίνει για μια ακόμη φορά στόχος του αντεθνικού μπολσεβικισμού. 

Κι όμως είναι αυτοί οι ίδιοι που σε κάθε ευκαιρία και ιδιαίτερα προεκλογικά, μιλάνε για ενότητα και μας κατηγορούν ότι εμείς δεν την θέλουμε. Ενότητα σε τί, αλήθεια; Ενότητα προκειμένου να πάρουν κομμάτι, χωρίς να το αξίζουν, από την πολιτική δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Επί τέλους ας ξυπνήσουν κάποιοι καλόπιστοι και ας καταλάβουν ότι όλοι αυτοί που κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την πολεμούν και δεν στάθηκαν το πλευρό της ποτέ, ούτε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δεν είναι τίποτε άλλο παρά υπηρέτες των συμφερόντων της Νέας Δημοκρατίας, η οποία το μοναδικό που φοβάται είναι μία δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και είναι δικό της όλο το σκηνικό που έχει στηθεί περί “διαλύσεως” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και άνθρωποί της αυτοί που το προχωράνε ακόμη και εάν είναι πρώην χρυσαυγίτες…

Προς τους καλόπιστους, που πιστεύουν τα ψέματά τους απευθύνομε το ερώτημα: αφού δεν υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί κάνουν οι κομμουνιστές πορείες εναντίον των γραφείων της;

Υ.Γ.: Όλες οι δήθεν πατριωτικές φυλλάδες και ιστοσελίδες, δεν έγραψαν λέξη για τις κομμουνιστικές πορείες κατά των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τον απλούστατο λόγο θα ήταν αναγκασμένοι να γράψουν την λέξη “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” και αυτό απαγορεύεται από το αφεντικό, την Ν.Δ.

http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: