Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

11 Σεπτεμβρίου 2001: Το κτύπημα στους δίδυμους πύργους

11 Σεπτεμβρίου 2001: Το κτύπημα στους δίδυμους πύργους

Λίγους μήνες ήταν που είχε εκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ ο Μπους και οι προθέσεις του ήταν για μια διαφορετική πολιτική στην Μέση Ανατολή. Ανάμεσα στα άλλα είχε δηλώσει ότι σκοπός του ήτανε να εξομαλύνει τις σχέσεις των ΗΠΑ με το Ιράν.

Όλα ξαφνικά άλλαξαν με το κτύπημα στους δίδυμους πύργους. Εκείνο το πρωινό της 11ης Σεπτεμβρίου δυο επιβατηγά αεροσκάφη έπεσαν επάνω στους δίδυμους πύργους και σκόρπισαν τον θάνατο. Στην αρχή μιλούσαν για 50 κι 60 χιλιάδες νεκρούς, σήμερα γνωρίζουμε ότι ήταν πολύ λιγότεροι… Αμέσως η πολιτική των ΗΠΑ άλλαξε δραματικά!

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν γραφεί πολλά, αλλά πειστική απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη ποιοι ήταν οι ένοχοι αυτής της τρομοκρατικής επιθέσεως δεν υπάρχουν ή τουλάχιστον δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα. Εγράφησαν και ελέχθησαν πολλά όπως για ένα παιχνίδι μετοχών στην Γουώλ Στρητ, δύο μόλις ημέρες πριν το τρομοκρατικό κτύπημα. Ένα παιχνίδι από το οποίο κάποιοι κέρδισαν πολλά και προφανώς κάτι ήξεραν…

Μετά το κτύπημα στους δίδυμους πύργους ξεκίνησε η εκστρατεία των δυνάμεων του “καλού”, η οποία έφερε πολέμους στην Μέση Ανατολή και φυσική εξέλιξή της ήταν και το ισλαμικό κράτος και η περίφημη “Αραβική άνοιξη”, που απλώθηκε μέχρι την Βόρειο Αφρική.

Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι αυτοί που σχεδίασαν το κτύπημα στους δίδυμους πύργους άλλαξαν με την ενέργειά τους αυτή τον κόσμο και δημιουργήθηκε μία κατάσταση πολέμου σε πολλές χώρες με αποτέλεσμα εκατομμύρια νεκρούς.
http://www.xrisiavgi.com/enimerosi

Δεν υπάρχουν σχόλια: