Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Πατριώτες δεν είμαστε μόνο όταν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ

Πατριώτες δεν είμαστε μόνο όταν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ισχυρίζεται ότι μόνο όσοι είναι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πατριώτες. Όμως, είναι φανερό ότι το εμπόριο πατριωτισμού ανθεί και μάλιστα ιδιαίτερα σε περιόδους προεκλογικές.

Και ήταν οι πρώτοι μήνες του 2019 όταν οι εκλογές ήταν προ των πυλών, που οι πονηροί πολιτευτές της Ν.Δ. φόρεσαν γαλανόλευκα ράκη και “από νάιλον υψώσανε σημαίες” προκειμένου να πούνε ότι το κόμμα τους είναι η πατριωτική παράταξη της Ελλάδος. Και παρέσερναν πολλούς…

Οι περισσότεροι δεν εξαπατήθηκαν πήγαν με την θέλησή τους γιατί το πνεύμα της τουρκοκρατίας κρατάει ακόμα δυστυχώς στην Ελλάδα και όλοι πάνε με τον πρώτο και την εξουσία. Κάποιοι λίγοι παρασύρθηκαν πράγματι.

Τα όσα συμβαίνουν τις ημέρες αυτές στην Λέσβο με τους λαθρομετανάστες, με τους εμπρησμούς σε ολόκληρη την χώρα και βεβαίως με τους Τούρκους που κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους ενάντια στην εθνική μας κυριαρχία, έχουν αποκαλύψει πόσο “πατριωτική” παράταξη είναι η Νέα Δημοκρατία.

Και γράφει καλός και έγκριτος δημοσιογράφος για την σιωπή των αμνών από βουλευτές και στελέχη της ΝΔ απέναντι στα όσα συμβαίνουν, ότι είναι λυπηρό το θέαμα και πατριώτες δεν είμαστε μόνο όταν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μα είναι πολύ απλό, παρίσταναν τους πατριώτες για να πάρουν ψήφους και τίποτε άλλο πέραν αυτού. Και η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας αυτό ήταν πάντα! Άρχισε με το η Κύπρος κείται μακράν και τώρα το Καστελόριζο…
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: