Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα γενιά, δεν έχει ανάγκη για περισσότερο στρατό και περισσότερα εξοπλιστικά προγράμματα

 


Σε μια ανακοίνωση ενδεικτική της ιδεολογικής της τύφλωσης, η νεολαία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει τα εξής :

¨Νεολαία Συριζα – Youth of Syriza

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια παραχώρησης συνέντευξης τύπου στη Δ.Ε.Θ., προανήγγειλε υποχρεωτική στράτευση στα 18, επαναφορά της 12μηνης θητείας στον στρατό ξηράς και ένα τεράστιο εξοπλιστικό πρόγραμμα.

Η Νέα Δημοκρατία, πίστη στην πατριδοκάπηλη πρακτική της, έχει αποφασίσει να πουλήσει εθνικισμό και “πατριωτισμό” σε βάρος των πλέον θεμελιακών κοινωνικών αναγκών.

Τη στιγμή που βρισκόμαστε στο ξέσπασμα μιας βίαιης και σκληρής υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να ξοδέψει δισεκατομμύρια για αμυντικούς εξοπλισμούς και να μην ενισχύσει καθόλου την υγεία και την παιδεία.
Επαναφέρει μάλιστα, την υποχρεωτική στράτευση στα 18, μη δίνοντας σημασία στις οικονομικές συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης που θα βαρύνουν εξολοκλήρου χιλιάδες νέους ανθρώπους όπως και τις οικογένειες αυτών.

Η νέα γενιά, δεν έχει ανάγκη για περισσότερο στρατό και περισσότερα εξοπλιστικά προγράμματα. Έχουμε ανάγκη για περισσότερες και καλύτερες δουλειές, για περισσότερη και ποιοτικότερη παιδεία.

Έχουμε ανάγκη για ένα μέλλον που θα χωράει τα όνειρα και τις ανάγκες της γενιάς μας.¨

Είναι προφανές πως στα μυαλά τους δεν υπάρχει τουρκικός κίνδυνος και μάλλον δεν έδωσαν σημασία στις τουρκικές δηλώσεις που ζητάνε από το Καστελλόριζο μέχρι την ¨Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη¨.
https://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: