Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Σκληρός πόλεμος από ολόκληρο το Σύστημα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μην πιστεύετε τα ψέματά τους!





Η εντολή έρχεται από πολύ ψηλά, από αυτό το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου. Δεν πάει πολύς καιρός όπου ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού, στον οποίο ζητήσαμε να αγοράσουμε τηλεοπτικό χρόνο, μας αρνήθηκε και μας εμπιστεύτηκε ότι το μήνυμα από του Μαξίμου είναι ξεκάθαρο. Ότι όποιος δώσει βήμα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κοπεί όταν δοθούν οι περιφερειακές άδειες. Έχει επιβληθεί εναντίον του Κινήματός μας μία σκληρή και απόλυτη συνωμοσία σιωπής. Όχι για πρώτη φορά. Και όπως στο παρελθόν απέτυχαν, έτσι και αυτή τη φορά οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες θα σπάσουν την συνωμοσία της σιωπής με τον αγώνα τους μέσα στον λαό. Δεν θα τους περάσει!

Η σκληρή γραμμή του Συστήματος απλώνεται και σε όλες σχεδόν τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, όπου η εντολή είναι αυστηρή: Βγάλτε από τα ερωτηματολόγια σε κάθε έρευνα που κάνετε την επιλογή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Έτσι είναι πολύ φυσικό να μην υπάρχει ποσοστό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όσες δημοσκοπήσεις δημοσιεύονται. Σε κάποιες άλλες απόρρητες για τα κόμματα, που υπάρχουν στα συρτάρια των επιτελείων τους, υπάρχει ποσοστό, το οποίο ξεπερνά το 2% και αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό γιατί υπάρχει μία γκρίζα ζώνη σε όλες αυτές τις έρευνες που ξεπερνά ακόμη και το 30%. Τα ίδια έκαναν μέχρι λίγες εβδομάδες πριν τον Μάιο του 2012 και δεν κατάφεραν τίποτε! Το Σύστημα θέλει να μας εξαφανίσει, δεν θα του περάσει.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες μην πιστεύετε τα ψέματά τους. Ό,τι ακούτε και διαβάζετε στα ΜΜΕ του Συστήματος είναι προπαγάνδα για να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και προπαντός αντιληφθείτε, φαίνεται καθαρά, ότι για το Σύστημα είναι καλός όποιος κτυπά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όποιος και εάν ήταν αυτός… 

http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: