Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στην Βουλή για την λέξη “Λαθρομετανάστες”


Στην αρχή ήταν οι αριστεροί, οι οποίοι δεν ήθελαν να ακούνε την λέξη λαθρομετανάστες, την οποία θεωρούσαν όπως έλεγαν ρατσιστική! Ακολούθησε και η φιλελεύθερη Ν.Δ., η οποία πάντα υποτάσσεται στην γραμμή της αριστεράς και χρησιμοποιεί ως γνωστόν ακόμη και στα επίσημα έγγραφά της την έκφραση “παράτυποι μετανάστες”.

Εν ονόματι του “αντιρατσισμού” τους αλλάζουν λέξεις και γιατί όχι αύριο θα αλλάξουν και σύνορα χερσαία ή και θαλάσσια… Στο θέμα αυτό είχε αναφερθεί μέσα στην Βουλή ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής: 

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ:  - ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018: “ … Σε ό,τι αφορά τον Ούγγρο πολιτικό ηγέτη Όρμπαν και τον σφοδρό αγώνα που δίνει για την προστασία των εθνικών τους συνόρων, παραλλήλισε ο κ. Τσίπρας τον Μητσοτάκη με τον Όρμπαν και αυτός είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με τον Όρμπαν. Συμφωνούμε απολύτως. Δεν έχει οποιαδήποτε σχέση, γιατί επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας -και ήταν πολλά χρόνια- ήταν, επίσης, ανοιχτά τα σύνορα για πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Και επειδή η λέξη «λαθρομετανάστες» δημιούργησε κι ένα πρόβλημα τελευταία στην Κυβέρνηση, σε σημείο που ανάγκασε το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης να αλλάξει μια εγκύκλιο κατόπιν ενστάσεως δώδεκα Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καλώ άπαντες να ανοίξουν το μεγάλο Ετυμολογικό Λεξικό της Νεοελληνικής γλώσσας του Γεωργίου Μπαμπινιώτη στην σελίδα 754, όπου υπάρχει εκεί η λέξη «λαθρομετανάστης».

http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: