Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Οι αλλοδαποί θέλουν νέα Συρία στη Λέσβο: «Στρατός» 1000 παράνομων μεταναστών επιτίθεται σε αστυνομικούς

Οι αλλοδαποί θέλουν νέα Συρία στη Λέσβο: «Στρατός» 1000 παράνομων μεταναστών επιτίθεται σε αστυνομικούς
Η κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο αυτή τη στιγμή θυμίζει εξέγερση σε αραβική χώρα, σαν αυτές που έλαβαν χώρα σε Συρία & Λιβύη, καθώς «στρατός» 1000 παράνομων μεταναστών πραγματοποιεί αυτή την ώρα δολοφονικές επιθέσεις σε αστυνομικούς έχοντας ως ορμητήριο τη Μόρια.

Είναι φανερό πλέον πως οι αλλοδαποί εφαρμόζουν τις «τεχνικές» που έμαθαν στις εμπόλεμες ζώνες της Μέσης Ανατολής σε ελληνικό έδαφος.

Λίγη ώρα μετά το ξέσπασμα των δύο νέων πυρκαγιών στις σκηνές του ΚΥΤ Μόριας, που αποτελειώνουν ότι δεν κάηκε χθες, περίπου χίλιοι παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν οργανωμένα με αυτοσχέδια όπλα στις αστυνομικές δυνάμεις.
Οι επιθέσεις σημειώνονται στην Παναγιούδα, στην περιοχή Καρά-Τεπέ στο ύψος του Φυτωρίου. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.

Οι μετανάστες έχουν ανάψει φωτιές και έχουν καταλάβει το σημείο το οποίο χρησιμοποιούν ως ορμητήριο για να εξαπολύσουν τις επιθέσεις τους.

Την ίδια στιγμή εκατοντάδες ή και χιλιάδες Τουρκμένοι, πολλοί από τους οποίους έχουν πολεμήσει στη Συρία με διάφορες ισλαμιστικές ομάδες, έχουν καταφύγει στα γύρω βουνά, δημιουργώντας τεράστια ζητήματα εθνικής ασφαλείας.

Όπως γίνεται αντιληπτό αν κάποια «γειτονική χώρα» τους προμηθεύσει με όπλα, η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα βιώσει στο έδαφός της ισλαμικό αντάρτικο.
https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: