Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Γιατί οι “εθνικοπατριώτες” μισούν την Χρυσή Αυγή

Γιατί οι “εθνικοπατριώτες” μισούν την Χρυσή Αυγή
Τους ζήσαμε επτά ολόκληρα χρόνια μέσα στην Βουλή όταν προσπαθώντας να αναδείξουμε τα εθνικά θέματα, αυτοί μας συκοφαντούσαν, λέγοντας ότι εκθέτουμε τον εθνικισμό! Ποιον εθνικισμό; Τον ψευτοεθνικισμό των μνημονίων και των λακέδων και κομματαρχών της Νέας Δημοκρατίας;

Τους ζήσαμε και στην προεκλογική περίοδο και όχι μόνο του 2019, όταν παριστάνοντας πολλοί απ’ αυτούς τους πρώην Χρυσαυγίτες, έλεγαν ότι τώρα πρέπει να ψηφιστεί η Νέα Δημοκρατία για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και ήταν και οι ίδιοι που βρίσκανε απλούς ανθρώπους, που γνώριζαν ότι ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και προσπαθούσαν να τους μεταπείσουν τάζοντας διορισμούς και ρουσφέτια.

Οι “εθνικοπατριώτες” μισούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί είναι αυτή η ίδια η ένοχη συνείδησή τους, η απόδειξη ότι έχουν ξεπουληθεί!

Έτσι λοιπόν, δεν μας έκανε καμία εντύπωση ότι στην κεντρική εκδήλωση που έγινε για την νίκη του Εθνικού Στρατού στο Βίτσι, που οι μόνοι και μεγαλύτερη μερίδα των παρισταμένων ήταν Χρυσαυγίτες δεν έγραψε καμία φυλλάδα ούτε λέξη. Μέχρι και για τον Τζήμερο που υμνούσε την Μέρκελ και τα μνημόνια έγραψαν, αλλά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τίποτε.

Υ.Γ.: Όλοι αυτοί οι “εθνικοπατριώτες” φυσικά και υποστηρίζουν με φανατισμό τον οποιοδήποτε στρέφεται κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Απόλυτα φυσικό…
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: