Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Χάρτες της “Μεγάλης Μακεδονίας” στα σχολεία των Σκοπίων - Τι απέγιναν οι “μακεδονομάχοι” των συλλαλητηρίων;

Χάρτες της “Μεγάλης Μακεδονίας” στα σχολεία των Σκοπίων - Τι απέγιναν οι “μακεδονομάχοι” των συλλαλητηρίων;
Ζήσαμε τους πρώτους μήνες του 2019 τον απόλυτο παραλογισμό. Ζήσαμε το να παριστάνουν τους “μακεδονομάχους” οι κομματάρχες της Νέας Δημοκρατίας και τελικά πέτυχαν τον σκοπό τους με δόλο, με απάτη, με ψέμα.

Δώσαμε το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς, χωρίς κανένα αντάλλαγμα και αυτοί συνεχίζουν την προπαγάνδα τους χωρίς κανένα πρόβλημα. Για όσους δεν το ξέρουν, λοιπόν, την 1η Οκτωβρίου ανοίγουν τα σχολεία των Σκοπίων χωρίς, αλλαγές στα σχολικά βιβλία της γειτονικής χώρας.

Οι μαθητές της γειτονικής χώρας θα διδαχθούν και φέτος τους χάρτες της… «Μεγάλης Μακεδονίας», την … «Μακεδονία του Αιγαίου» καθώς και μια σειρά από αλυτρωτικές αναφορές όπως η συσχέτιση της χώρας τους με την αρχαία ελληνική Μακεδονία του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου μια και δεν έχουν διαγραφεί από τα βιβλία δύο χρόνια μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Θα μπορούσε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή το γεγονός αυτό να καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών;

Φυσικά και θα μπορούσε, αλλά δεν το κάνει. Γιατί σιωπούν οι γαλανόλευκοι αρλεκίνοι που πήραν την ψήφο του λαού παριστάνοντας τους “μακεδονομάχους” προεκλογικά στα συλλαλητήρια;

Σιωπούν, γιατί το μόνο που ήθελαν ήταν να κλέψουν την ψήφο του λαού και δεν έδιναν και δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για το όνομα της Μακεδονίας!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: