Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ ΓΙΑΤΙ… ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΟΠΛΟΣ!


Άδικο θάνατο βρήκε ένας 32χρονος Παλαιστίνιος στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, από δολοφονικά πυρά της ισραηλινής αστυνομίας.
Πρόκειται για τον Ιγιάντ Χαΐρι, ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις εκπρόσωπος της αστυνομίας πυροβολήθηκε θανάσιμα από τους σιωνιστές αστυνομικούς, διότι… υποψιάσθηκαν (!!!) ότι οπλοφορούσε. Στην έρευνα που ακολούθησε την δολοφονία του, το άτυχο αυτό θύμα της δολοφονικής μανίας των σιωνιστών βρέθηκε άοπλος!
Για την εν ψυχρώ δολοφονία, ο Νετανιάχου δεν βρήκε να πει ούτε μία λέξη, αλλά ζήτησε και επισήμως συγνώμη ο σιωνιστής υπουργός Άμυνας, χωρίς βεβαίως να πει οτιδήποτε περί τιμωρίας των δολοφόνων, παρά μόνο περί διερεύνησης του θέματος για… εξαγωγή συμπερασμάτων:
«Λυπούμαστε πραγματικά για το περιστατικό κατά το οποίο ο Ιγιάντ Χαΐρι πυροβολήθηκε και έχασε την ζωή του και συμμεριζόμαστε την θλίψη της οικογένειάς του – αλλά είμαι βέβαιος ότι το θέμα θα διερευνηθεί και θα εξαχθούν συμπεράσματα. Το Ισραήλ θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να περιορίσει τις απώλειες, συνεχίζοντας να διατηρεί ικανό επίπεδο ασφαλείας».
Κάντε μια σύγκριση με τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στην Αμερική για ένα όχι και τόσο κραυγαλέο περιστατικό και βγάλτε τα συμπεράσματά σας! 
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: