Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Ο Ν. Μιχαλολιάκος στην Αρτέμιδα: Ενότητα και Αγώνας μόνο με την Χρυσή Αυγή!

Ο Ν. Μιχαλολιάκος στην Αρτέμιδα: Ενότητα και Αγώνας μόνο με την Χρυσή Αυγή!
Την Πέμπτη 25 Ιουνίου στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα κλίμα πρωτοφανούς ενότητας και ενθουσιασμού, πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Αρχηγό του Κινήματος Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Οι Συναγωνιστές από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που ξεσηκώθηκαν και καταχειροκρότησαν τον Αρχηγό μας, παρά το γεγονός της υψηλής θερμοκρασίας έδωσαν το παρών από νωρίς στα γραφεία του Κινήματος τα οποία εντός και εκτός έσφυζαν από Εθνικιστές, εικόνα που σίγουρα κανείς δεν θα περίμενε να δει για ένα εξωκοινοβουλευτικό κόμμα στην Ελλάδα του 2020.

Ο Αρχηγός, με τον δυναμικό του λόγο και το αγωνιστικό του πνεύμα, εμψύχωσε τους παριστάμενους δίνοντας μας το καλύτερο έναυσμα για την Ανασύνταξη της Χρυσής Αυγής!

Μας ενημέρωσε εκτενώς για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την προδοτική στάση των κυβερνώντων στα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, μια στάση η οποία δεν γνωρίζει εντός του κοινοβουλίου καμία απολύτως αντίδραση, κάτι το οποίο είναι απόλυτα λογικό διότι η μόνη φωνή Εθνικής Αντιπολίτευσης ήταν και θα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος.

Εν συνεχεία, στάθηκε στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών όσον αφορά τον λεγόμενο «πατριωτικό» χώρο, και με τον μεστό λόγο του, με αποδείξεις και με σύμμαχο του την Αλήθεια και το Δίκαιο, εμφύσησε σε όλους μας πως μόνο εμείς, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που εδώ και σαράντα χρόνια στέκει απροσκύνητο και δεν κάνει καμία ιδεολογική και πολιτική έκπτωση, είμαστε η Ελπίδα αυτού του τόπου για να μπορέσουμε να απελευθερώσουμε την Πατρίδα μας, και κανένας άλλος επιτήδειος και επίδοξος πατριδοκάπηλος πολιτευτής.

Ύστερα, ανακοίνωσε την έναρξη των οργανωτικών συνδιασκέψεων του Κινήματος που θα μας οδηγήσουν με το επικείμενο Συνέδριο στην πλήρη Αντεπίθεση της Χρυσής Αυγής. Οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν με μεγάλη θέρμη να δηλώσουν την παρουσία τους ώστε να συμμετάσχουν στις επικείμενες εργασίες των διασκέψεων, δείχνοντας πραγματικά ότι η δίψα και η θέληση των Χρυσαυγιτών για Αγώνα στο πλευρό του Αρχηγού μας είναι αστείρευτη και αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο για την επιστροφή μας στην κεντρική πολιτική σκηνή!

Εν τέλει, απηύθυνε αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους τους Χρυσαυγίτες να πυκνώσουν τις τάξεις του Κινήματος και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στους υπέροχους Αγώνες που έρχονται.

Η εκδήλωση έληξε αφού άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής. Ζήτω Η Νίκη!


http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: