Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Οργανωτική Συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Αθηνών

Οργανωτική Συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Αθηνών
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!

Το Σάββατο 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η οργανωτική συνδιάσκεψη στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Τ.Ο. Αθηνών, από συναγωνιστές/στριες γεμάτους με αγωνιστικό παλμό.

Αρχικά στο βήμα ανέβηκε το μέλος της κεντρικής επιτροπής Πολύβιος Ζησιμόπουλος και εν συντομία, τόνισε ότι οι μόνοι χρηματοδότες του κινήματος ήταν και είναι οι αγνοί αγωνιστές του, που από το υστέρημά τους συντηρούν τα γραφεία και τις πολιτικές και κοινωνικές δράσεις.

Μετά πήρε τον λόγο ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ιδρυτής και Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και αναφέρθηκε στην "αμύθητη" περιουσία του για την οποία πληρώνει διψήφιο (!) ποσό ΕΝΦΙΑ στην εφορία, με το εκκαθαριστικό του να έχει δημοσιευτεί από τον ίδιο στην εφημερίδα μας.

Παρ'όλα αυτά η προσπάθεια "δολοφονίας χαρακτήρα" με την κατασυκοφάντηση του προσώπου του, βρήκε αρωγούς κάποιους πεμπτοφαλαγγίτες, που είχαν το θράσος να ζητήσουν αλλαγή ιδεολογίας, ονόματος, συμβόλου και Αρχηγού του μοναδικού εθνικιστικού κινήματος της πατρίδας μας. Αυτή η προδοσία της ιστορίας, των αγώνων και των νεκρών Ηρώων της Χρυσής Αυγής δεν μπορούσε να γίνει δεκτή από κανέναν μας.

Τέλος ο Ν. Μιχαλολιάκος σημείωσε ότι οι οργανωτικές εργασίες έχουν ξεκινήσει ανά την Ελλάδα και θα οδηγήσουν στο επόμενο τακτικό συνέδριο του κινήματος, για να χαραχτεί η μελλοντική πορεία προς την Νίκη! Με την λήξη όπως είθισται άπαντες σε στάση προσοχής έψαλαν τον ύμνο του κινήματος.

Λίγες ώρες πριν από την Οργανωτική Συνδιάσκεψη της Τ.Ο. Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του κινήματος. Η Χρυσή Αυγή πάντα στην πρώτη γραμμή της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο με έργα και όχι με λόγια κενού περιεχομένου.

http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: