Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Πακτωλός χρημάτων από τις φαρμακευτικές εταιρείες στους γιατρούς - προπαγανδιστές του Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό

Πακτωλός χρημάτων από τις φαρμακευτικές εταιρείες στους γιατρούς - προπαγανδιστές του Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό
Μετά τις χρηματοδοτήσεις στον Τσιόδρα, νέα έγγραφα αποκαλύπτουν δωρέες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε λοιμοξιολόγους.

Σύμφωνα με διεθνή έρευνα, γιατροί συνταγογραφούν έως και 200% περισσότερο από τους συναδέλφους τους φάρμακα εάν έχουν οικονομική συναλλαγή με την εταιρεία παραγωγής του.

Πακτωλός χρημάτων μοιράστηκε από φαρμακευτικές εταιρείες σε ιατρούς και κυρίως λοιμωξιολόγους όπως αποκαλύπτουν έγγραφα που έδωσε στην δημοσιότητα ο Γ. Τράγκας.

Καθηγητής ιατρός πανελλήνια γνωστός, από την παρουσία του στα δελτία ειδήσεων, όταν είχε κτυπήσει η προπαγάνδα του φόβου κόκκινο, έχει χρηματοδοτηθεί από πολλούς φαρμακευτικούς κολοσσούς. Από μεγάλη αμερικάνικη πολυεθνική έχει πάρει 60 χιλιάδες ευρώ, ενώ ένα χρόνο πριν, είχε λάβει 15 χιλιάδες ευρώ από άλλη εταιρεία που είχε τιμωρηθεί για διαφθορά στις ΗΠΑ με πρόστιμο 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια! Ο ίδιος καθηγητής, έλαβε 71 χιλιάδες ευρώ από άλλη αγγλική φαρμακευτική εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ έλαβε άλλες 20 χιλιάδες ευρώ από ειδικό λογαριασμό κονδυλίων έρευνας του Πανεπιστημίου Αθηνών! Και φυσικά δεν είναι ο μοναδικός…

Αυτό το βρώμικο παιχνίδι συναλλαγής των ιατρών με τις φαρμακευτικές εταιρείες θα έπρεπε να είναι κακούργημα, αφού δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να χορηγεί ένας ιατρός στον ασθενή του ένα φάρμακο με κριτήρια οικονομικά, υπολογίζοντας πόσες χιλιάδες ευρώ θα βάλει στην τσέπη του! Αυτός είναι ο “πολιτισμένος” κόσμος της “δημοκρατίας” και της ελεύθερης οικονομίας που ζούμε.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: