Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έκανε πόλεμο, στο στόχαστρο του κατεστημένου

Ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έκανε πόλεμο, στο στόχαστρο του κατεστημένου
ΟΛΟΙ οι Αμερικανοί πρόεδροι από την εποχή Ρέιγκαν μέχρι Μπους τον πρεσβύτερο και τον Ομπάμα έχουν κάνει στην θητεία τους τουλάχιστον έναν πόλεμο.

Παναμάς, Ιράκ, Αφγανιστάν, Σερβία, Λιβύη όλες αυτές οι συγκρούσεις ήταν απόλυτα εγκεκριμένες και προωθούμενες από το πολιτικοστρατιωτικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ, το οποίο κερδίζει από τους πολέμους αυτούς δισεκατομμύρια. Πόλεμοι, που έφεραν θάνατο και δυστυχία και έχει αποδειχθεί ότι ήταν και άδικοι, αφού ούτε απαγορευμένα όπλα είχε ο Σαντάμ Χουσεϊν, και όσο για την περίφημη Αραβική άνοιξη, έφερε αποσταθεροποίηση, εγκλήματα, λαθρομετανάστες και δυστυχία.

ΟΛΟΙ εκτός μόνο ενός, του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υφίσταται αυτή τη στιγμή σκληρό πόλεμο απ’ όλους αυτούς, που ήθελαν μία ακόμη ανθρωποσφαγή στην Μέση Ανατολή. Δεν του συγχωρούν προπαντός ότι δεν προχώρησε σε ενέργειες πολεμικές και βομβαρδισμό του Ιράν.

Η άρνηση του Αμερικανού προέδρου να πάει σε πόλεμο με το Ιράν εξαιτίας του πυρηνικού του προγράμματος και όχι μόνο, φαίνεται πως προκάλεσε την ανηλεή επίθεση στο πρόσωπό του τόσο από “ρεμπουπλικάνους”, όσο και τους «φιλελεύθερους δημοκρατικούς».

Όπως αποκαλύπτουν οι Άλεξ Χριστοφόρου και Αλέξανδρος Μερκούρης του theduran.com οι αποκαλύψεις του Μπόλτον, γνωστού φιλοπόλεμου ιέρακα των ΗΠΑ, ο οποίος αποφάσισε να εκδόσει βιβλίο κατά του Τραμπ λίγους μήνες πριν τις εκλογές, επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε να πάει σε πόλεμο με το Ιράν, προκαλώντας την οργή του κατεστημένου  στις ΗΠΑ.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: