Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Οργανωτική Συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς

Οργανωτική Συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή 19 Ιουνίου η Οργανωτική Συνδιάσκεψη του Κινήματος για την περιφέρεια Πειραιώς, με πλήθος συναγωνιστών να κατακλύζουν τα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως στο κέντρο του Πειραιά. Η παρουσία πολλών δεκάδων συναγωνιστών από κάθε γωνιά της πόλης, ώστε να λάβουν μέρος στις προσεχείς διεργασίες του Κινήματος αποδεικνύει περίτρανα πως η Χρυσή Αυγή δεν «τελείωσε», όπως πολλοί επιθυμούσαν διακαώς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το γραμματέα της Τ.Ο. Πειραιώς και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Νεκτάριο Σαλούφα να καλωσορίζει τους συναγωνιστές που παρευρέθηκαν, παρουσιάζοντας παράλληλα τους ομιλητές.

Αρχικά, το λόγο έλαβε ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας του Κινήματος, ενημερώνοντας το κοινό για την επιχειρούμενη αναδιοργάνωση της δομής και της δράσης του. Στόχος του Μετώπου Νεολαίας αποτελεί η εδραίωση της επόμενης γενιάς Εθνικιστών, που θα αποτελέσει την προμετωπίδα του ανανεωμένου Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στη Μαρία Κάσση – Δασκαλάκη, υποψήφια βουλευτής του Κινήματος για τη Β’ Πειραιά. Η συναγωνίστρια απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, σημειώνοντας μάλιστα τη λήψη μιας σειράς πρωτοβουλιών για την επανεκκίνηση της πολιτικής δράσης στην περιοχή, τη ΝΕΖ Περάματος κι άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

Ως κεντρικός ομιλητής εκλήθη στο βήμα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, συγχαίροντας άπαντες τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές, που δηλώνουν παρόν στις τόσο κομβικές δραστηριότητες του Κινήματος.

Ακολούθως, κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις μιας δειλής 5ης φάλαγγας που κατέτρωγε το Κίνημα εκ των έσω, οδηγώντας στο αναπόφευκτο αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου. Μολαταύτα, ο Αρχηγός των αγνών Ελλήνων Εθνικιστών τόνισε πως με την όπως όλα δείχνουν θετική έκβαση της «Δίκης», οι Χρυσαυγίτες αφήνουν πίσω το παρελθόν, αντικρίζοντας το Μέλλον.

Ο Αρχηγός διεμήνυσε πως με την εκκίνηση των οργανωτικών συνδιασκέψεων και των προσυνεδριακών διεργασιών οι Χρυσαυγίτες θα κληθούν να χαράξουν το προσχέδιο για τον ανανεωμένο Αγώνα του Κινήματος. Επάνω σε στέρεες βάσεις, με έμφαση στα προβλήματα της Κοινωνίας, την Οικονομία αλλά και φυσικά τη ρήξη με τον κραταιό διεθνιστικό Καπιταλισμό.

Τέλος, ο Αρχηγός υπογράμμισε πως οι Χρυσαυγίτες βαδίζουν Εμπρός, αδιαφορώντας για μικροπολιτικές πρακτικές, κρατώντας ψηλά μια σημαία που έχει μακρά Ιστορία, νεκρούς Ήρωες και αθάνατες Ιδέες.

Με τη λήξη του κύκλου ομιλιών ακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των συναγωνιστών.





http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: