Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Μεγάλο ψέμα αποδεικνύεται η ενίσχυση των επιχειρήσεων λόγω κορωνοϊού

Μεγάλο ψέμα αποδεικνύεται η ενίσχυση των επιχειρήσεων λόγω κορωνοϊού
ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Μόνο τον Μάιο είχαμε περισσότερες από διακόσιες χιλιάδες λιγότερες προσλήψεις εργαζομένων, οι οποίοι κυρίως απασχολούνται ως εποχικοί υπάλληλοι σε τουριστικές επιχειρήσεις και είναι σίγουρο ότι σε αυτούς θα προστεθούν και άλλες εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, οι οποίοι θα μείνουν άνεργοι το καλοκαίρι και χωρίς επίδομα ανεργίας τον Χειμώνα.

Η κυβέρνηση όμως, έχοντας την πλήρη συμπαράσταση των εξαγορασμένων με άφθονο χρήμα ΜΜΕ, όχι μόνον σιωπά, αλλά έχει το θράσος με δηλώσεις υπουργών της να δηλώνει ότι όλα πάνε καλά στην οικονομία!

Μεγάλο ψέμα και προπαγάνδα αποδεικνύεται και η περίφημη εξαγγελία της κυβερνήσεως ότι θα ενισχύσει οικονομικά τις επιχειρήσεις που επλήγησαν λόγω κορωνοϊού. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ενώ οι επιχειρήσεις ζήτησαν κεφάλαια ύψους 10,2 δισ ευρώ, τελικά δόθηκαν μόνον 1,3 δισ ευρώ και οι αιτήσεις επιχειρήσεων για χρηματοδότηση, οι οποίες απερρίφθησαν πλησιάζουν τις εκατό χιλιάδες!

Η αγορά είναι κυριολεκτικά νεκρή και όλα δείχνουν πως πάμε για νέο μνημόνιο, νέα υποταγή και δουλεία σε δανειστές, που όλα δείχνουν ότι θα την πληρώσουμε με ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: