Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Εθνικιστές, χωρίς δηλώσεις μετανοίας! Οργανωτική Συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής και στην Θεσσαλονίκη

Εθνικιστές, χωρίς δηλώσεις μετανοίας! Οργανωτική Συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής και στην Θεσσαλονίκη
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!

Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του Εθνικιστικού Κινήματος σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε με ακλόνητο αγωνιστικό παλμό η οργανωτική συνδιάσκεψη του Λαϊκού Συνδέσμου στην Τοπική Οργάνωση της Θεσσαλονίκης. Πλήθος συναγωνιστών κατέκλυσε την αίθουσα ομιλιών όπου τοποθετήθηκαν μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Συμβουλίου και διατρανώθηκε η ξεκάθαρη πίστη όλων των παρευρισκόμενων στον αγώνα της Χρυσής Αυγής και του αρχηγού της Νικόλαου Μιχαλολιάκου!

Τον λόγο πρώτος πήρε ο συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος στηλίτευσε τις εκ του πονηρού βλέψεις πρώην ένθερμων “υποστηρικτών” και “συναγωνιστών”, που αντίθετα με το εθνικιστικό πνεύμα της ανιδιοτελούς προσφοράς στον αγώνα και την Ιδέα, κοίταξαν πως να “βολευτούν” και να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη.

Εν συνεχεία απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας εξαίροντας τον ρόλο της δυναμικής νεολαίας του Κινήματος στα πράγματα ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει την πίστη του στην επαναστατικότητα του Λαϊκού Συνδέσμου την οποία πλήρωσε με απηνείς διώξεις από το σάπιο καθεστώς και με ανηλεή πόλεμο από το σύστημα!

Έπειτα ο π. βουλευτής Αντώνης Γρέγος κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στα χρόνια δραστηριοποίησης του εθνικιστικού κινήματος πριν το 2012 τόνισε την σημαντικότητα της αλληλεγγύης μεταξύ των Εθνικιστών η οποία χαλυβδώνεται στα δύσκολα, διότι οι δεσμοί μεταξύ των Χρυσαυγιτών είναι δεσμοί αίματος και αγώνα, ανάλογοι με αυτούς μιας οικογένειας.

Ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ο συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης υπογράμμισε την ιδεολογική συνέπεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ανά τις δεκαετίες και κάλεσε τους συναγωνιστές να προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό συμμετέχοντας ενεργά στον δύσβατο αλλά και όμορφο αγώνα των μόνων ασυμβίβαστων Εθνικιστών στην χώρα μας για ανασύνταξη και αντεπίθεση!

Τον κύκλο των τοποθετήσεων έκλεισε ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος δήλωσε την αισιοδοξία του για το γεγονός της παρουσίας πολλών νεολαίων οι οποίοι μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες δίνουν τον αγνό αγώνα για την Πατρίδα και την Φυλή. Αναφέρθηκε επίσης στον Αρχηγό του μοναδικού γνήσιου Εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα, τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ο οποίος έχει την Τιμή να μην άλλαξε ποτέ τις Ιδέες του, να μην πραγματοποιήσει καμία πολιτική “έκπτωση”, ούτε συστημική “στροφή προς τα δεξιά” αποτελώντας έτσι τον μεγαλύτερο εφιάλτη του σαθρού συστήματος.

Στο τέλος της εκδήλωσης, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον εθνικό μας ύμνο.





http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: