Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Βρετανία: Τρεις νεκροί και τραυματίες από τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι (βίντεο)

Βρετανία: Τρεις νεκροί και τραυματίες από τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι (βίντεο) (upd)
«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή Φέρμπερι Γκάρντενς, στην πόλη Ρέντινγκ της Βρετανίας έπειτα από επίθεση αγνώστου με μαχαίρι.

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο σημείο έχουν κληθεί δύο ελικόπτερα διακομιδής ασθενών, ενώ υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον 2 τραυματισμένους και τουλάχιστον 3 νεκρούς από την επίθεση.

Οι επιθέσεις με μαχαίρι σημειώθηκαν στο σημείο όπου νωρίτερα πραγματοποιήθηκε διαδήλωση του κινήματος BLACK LIVES MATTER, αλλά χρήστες στα social media αναφέρουν ότι εκείνη την ώρα είχε ολοκληρωθεί η κινητοποίηση και πως δεν έχει σχέση με την επίθεση.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει τραυματιοφορείς να σπεύδουν στο σημείο και τουλάχιστον τρεις άνθρωποι να αιμορραγούν και να βρίσκονται στο έδαφος, σε ένα πάρκο. Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει το βίντεο.

Ο επικεφαλής του δήμου του Ρέντινγκ καλεί τους πολίτες να μείνουν μακριά από το σημείο αυτό, όπου η αστυνομία αντιμετωπίζει ένα "σοβαρό περιστατικό".

Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Πρίτι Πατέλ δηλώνει ιδιαίτερα ανήσυχη μετά τις αναφορές για ένα περιστατικό που είναι σε εξέλιξη στην πόλη Ρέντινγκ.
https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: