Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Πολιτική εξόρμηση της Χρυσής Αυγής στις λαϊκές συνοικίες της Δυτικής Αττικής

Πολιτική εξόρμηση της Χρυσής Αυγής στις λαϊκές συνοικίες της Δυτικής Αττικής
Ο Πραγματικός αγώνας για μία ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα ξεκινά όταν κλείνουν τα laptop κι αφήνουμε στην άκρη τα πληκτρολόγια και φυσικά τα μεγάλα λόγια...

Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής ως άγρυπνοι φρουροί της Ελληνικής φυλής και της Ορθοδοξίας προχώρησαν σε ενημερωτική - πολιτική δράση στις γειτονιές και στα κεντρικά σημεία του Περιστερίου, των Αγίων Αναργύρων και των Λιοσίων.

Ο απλός κόσμος υποδέχτηκε εγκάρδια και με θέρμη τους συναγωνιστές μας δηλώνοντας την ακλόνητη στήριξη του στο μοναδικό και γνήσιο εθνικιστικό κίνημα της Πατρίδας μας - την Χρυσή Αυγή.

Το κεντρικό σύνθημα της ενημερωτικής δράσης ήταν  “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, οι συναγωνιστές μας δεσμεύτηκαν κι αυτήν την φορά προς τους δοκιμαζόμενους Έλληνες πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πέρα από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και την χυδαία ψηφοθηρία θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους στην  πρώτη γραμμή της Εθνικής αντίστασης, δίχως εκπτώσεις και δηλώσεις μετανοίας.

Επιπροσθέτως, δηλώνουμε ξεκάθαρα πως θα στεκόμαστε πάντοτε ανάμεσα στην Πατρίδα μας και στο ανθελληνικό καθεστώς που χτυπά σφοδρά τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και το πνεύμα του Ελληνικού Πολιτισμού.

Συνεχίζουμε και βαδίζουμε με Πίστη στις Ιδέες μας αποδεχόμενοι τις προκλήσεις των καιρών δίχως να εγκαταλείπουμε ούτε στιγμή το ιερό μας καθήκον.

Αντιστεκόμαστε! Απέναντι στην λαθρομετανάστευση και στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που εξυπηρετεί τα σιωνιστικά συμφέροντα αφήνοντας τον Ελληνικό Λαό έρμαιο στο χάος της ανασφάλειας και στο άγχος της ανεργίας.

Χαράζουμε! Μία κόκκινη γραμμή κατά των πρώην συμμάχων μας που υπέστειλαν την σημαία τους για μια γραβάτα που ταιριάζει μόνο με την ξύλινη καρέκλα που τόσο και πάνω απ’ όλα ποθούν.

Εμείς οι τελευταίοι πιστοί κοιτάμε με ευθύνη την νέα ημέρα που έρχεται ανασυντασσόμαστε και γυρίζουμε την πλάτη μας στους φτωχούς (στην ψυχή) πολιτικάντηδες, ορθώνοντας τα λάβαρα του Εθνικισμού σε ολόκληρη την χώρα μας.

Ξεκαθαρίζουμε και θυμίζουμε δε σε αυτούς που πάσχουν από ξαφνική αμνησία πως οι Έλληνες διαθέτουν μνήμη δεν βρίσκονται ποτέ σε αδιέξοδα κι έχουν μοναδική δίοδο κι ελπίδα την Χρυσή Αυγή.

Οι Έλληνες λοιπόν έχουν φωνή και βροντοφωνάζουν: ΟΧΙ! Στον φαιδρό φιλελευθερισμό. ΟΧΙ! Στον διαβρωτικό μαρξισμό. ΟΧΙ! Στον ψευτοπατριωτισμό...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: