Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης της Ουρανίας Μιχαλολιάκου προς το Δημοτικό Συμβούλιο των Αθηνών
Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση, η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την δημοτική παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» μια παράταξη την οποία δημιούργησε και στήριξε η Χρυσή Αυγή. Σας παρουσιάζουμε την λιτή ανακοίνωση της ιδίας προς το Δημοτικό Συμβούλιο για το ζήτημα και τα συμπεράσματα δικά σας για όσους προσπαθούν να χτίσουν πολιτικές καριέρες πάνω στους αγώνες και την ιστορία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

«Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Με την παρούσα επιστολή μου καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την δημοτική παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» με την οποία εξελέγην δημοτική σύμβουλος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Αθηναίων.

Η παραπάνω παράταξη, συμμετείχε στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 με την υποστήριξη του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή και απευθύνθηκε στους Αθηναίους Εθνικιστές που αποδέχονταν τις θέσεις που έχει εκφράσει το κόμμα εδώ και δεκαετίες. Όμως με βάση τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, η Ιδεολογία μου, η Αξιοπρέπεια μου και οι Αγώνες που δίνω εδώ και μια 15ετία με την Χρυσή Αυγή, δεν είναι δυνατόν να ταυτιστούν με τις μικροπρεπείς ενέργειες της ως άνω παράταξης.

Η επιχείρηση πολιτικής και ιδεολογικής στροφής από τα μέλη της με βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετη και αποτελούν την μέγιστη ύβρη από μέρους τους ενάντια σε όλους όσους τους εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αλλά και στον πολιτικό χώρο και το Κίνημα που ανέδειξε κάθε έναν από τους συμβούλους της ξεχωριστά.

Δηλώνω ρητώς και μετά παρρησίας, ότι από την θέση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου, θα υπερασπιστώ με σθένος κάθε έναν Αθηναίο πολίτη που με ψήφισε ως Ελληνίδα Εθνικίστρια και αντί για επίδοξες πολιτικές στροφές, θα παραμείνω Αμετανόητη και Υπερήφανη στο πολιτικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, χάρη στο οποίο κάθε ένας από τους μετέχοντες στην παραπάνω παράταξη χρωστάει την πολιτική του ύπαρξη».

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος,
Ουρανία Μιχαλολιάκου

http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: