Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Η «αντιρατσιστική» υστερία συνεχίζεται: Αλλάζει λογότυπο το ρύζι «Μπάρμπα Μπεν», γιατί μετά από… 80 χρόνια θεωρήθηκε ως ρατσιστικό!

Η «αντιρατσιστική» υστερία συνεχίζεται: Αλλάζει λογότυπο το ρύζι «Μπάρμπα Μπεν», γιατί μετά από… 80 χρόνια θεωρήθηκε ως ρατσιστικό!
Δεν έχει προηγούμενο η «αντιρατσιστική» υστερία των τελευταίων εβδομάδων με αφορμή τον θάνατο ενός αφροαμερικανού στις ΗΠΑ. Στην αρχή είδαμε γενικευμένες επιθέσεις κατά Μνημείων στις ΗΠΑ οι οποίες εξαπλώθηκαν και στην Ευρώπη.

Στην συνέχεια η παράνοια συνεχίστηκε με τις Τέχνες και τον Πολιτισμό ενώ ούτε η Επιστήμη δεν γλίτωσε από το «αντιρατσιστικό» μένος!

Κάθε είδους παραλογισμός επιβάλλεται από κάθε απίθανη μειοψηφία και όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει η στιγμή να δούμε και στην Ελλάδα να… απαγορεύονται λογοτεχνικά έργα μεγάλων Ελλήνων συγγραφέων ή να θέλουν κάποιοι να γκρεμίσουμε μνημεία της Αρχαιότητας γιατί τότε υπήρχαν σκλάβοι...

Τελευταίο παράδειγμα, η πασίγνωστη εταιρία ρυζιού Uncle Bens, η οποία θα αλλάξει το λογότυπο στην συσκευασία της μετά από σχεδόν… έναν αιώνα! Ο λόγος; Η απεικόνιση του μαύρου άνδρα δίπλα στην φίρμα της εταιρίας και το κίνημα… “Black Lives Matter”.

Η ίδια η εταιρεία με ανάρτησή της στο twitter αναφέρει: «Έχουμε ευθύνη να βοηθήσουμε να σταματήσουν οι φυλετικές αδικίες. Ακούμε τους καταναλωτές, ειδικά την μαύρη κοινότητα και τους συνεργάτες μας. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τις ακριβείς αλλαγές ή πότε θα γίνουν αλλά θα εξελίξουμε το σήμα κατατεθέν του Uncle Ben».

Ευτυχώς τώρα που θα αλλάξει το σήμα του ο «Μπάρμπα Μπεν», θα… σταματήσουν και οι «φυλετικές αδικίες» και ποιος ξέρει; Μπορεί να επέλθει και η… παγκόσμια ειρήνη!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: