Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Επιστροφή λαθρομεταναστών από Γερμανία σε Ελλάδα!

Επιστροφή λαθρομεταναστών από Γερμανία σε Ελλάδα!
Νέο “Δουβλίνο” έρχεται απόλυτα δυσμενές για Ελλάδα και λαθρομετανάστες

Όχι μόνον δεν πρόκειται να φύγουν από την Ελλάδα οι λαθρομετανάστες, αλλά θα έρθουν και άλλοι. Για απελάσεις - που έλεγε Μητσοτάκης και Μηταράκης - ούτε σκέψη. Οι μόνες απελάσεις που γίνονται είναι από τα νησιά στην Ηπειρωτική Ελλάδα!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με ό,τι είχε αποφασιστεί για την μετακίνηση ασυνόδευτων ανήλικων από τους ελληνικούς καταυλισμούς προς την Γερμανία, δεν εφαρμόζεται καν! Είχαν συμφωνήσει οι Γερμανοί να πάρουν 1.600 ανήλικους και έχουν πάει μέχρι τώρα μόνον… 47!!! Είναι φανερό ότι μας κοροϊδεύουν και η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδέχεται αυτήν την απάτη, αδιαφορώντας για την θέληση του Ελληνικού Λαού.

Τα κακά νέα για την Ελλάδα όμως δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας “Ζιντόιτσε”, η γερμανική κυβέρνηση έχει αποφασίσει να στέλνει πίσω στην Ελλάδα ανθρώπους που έχουν κάνει αίτηση ασύλου στην χώρα μας με βάση την διαδικασία της συμφωνίας του Δουβλίνου.

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για το πρόβλημα λαθρομετανάστες, που κρύβουν όλα τα ΜΜΕ που έχει “μπουκώσει” με εκατομμύρια ευρώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: