Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Athens Voice, Γιώργος Σιακαντάρης: “Οι πολιτικοποιημένοι ναζί της Χρυσής Αυγής”

Athens Voice, Γιώργος Σιακαντάρης: “Οι πολιτικοποιημένοι ναζί της Χρυσής Αυγής”
Ένα δημοσίευμα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, υπέρ των ΑΝΤΙΦΑ και εναντίον όσων αντιδρούν με τις ταραχές του Black Lives Matter:

“Ο ρατσισμός και ο εθνικισμός στα καθ’ ημάς απειλούν παντού και πάντα σοβαρά τη δημοκρατία και τον φιλελευθερισμό. Κριτική σε όσους επιχειρούν να ταυτίσουν τους διαδηλωτές στις ΗΠΑ με τους antifa, τους πλιατσικολόγους ή αυτούς που γκρεμίζουν αγάλματα.”

“Η προσπάθεια ταύτισης των διαδηλωτών με όσους κάνουν πλιάτσικο είναι χυδαία. Συγγνώμη, δεν χρησιμοποιώ τέτοιους όρους στην αρθρογραφία μου, τόσο στην έντυπη όσο και στα δικτυακά μέσα, αλλά δεν βρίσκω άλλη λέξη. Χυδαία, χυδαία, χυδαία …

Και βεβαίως την ίδια στιγμή θα συμφωνούσα απόλυτα με τον Πόπερ που τόνιζε ότι οι δημοκρατικές διακυβερνήσεις δεν ανατρέπονται με αιματοχυσίες στους δρόμους.

Από εκεί όμως ως την ταύτιση των διαδηλωτών στις ΗΠΑ με αυτούς που πανηγύριζαν όταν καίγονταν οι δολοφονημένοι υπάλληλοι της Μαρφίν, η εξίσωση όλων των Αμερικανών διαδηλωτών με τους δικούς μας «Antifa», η ταύτιση της «κοινωνίας της αγένειας» που στην Ελλάδα παρήγαγε φαινόμενα σαν τους αντιπολιτικούς «αγανακτισμένους» αρχικά και τους πολιτικοποιημένους ναζί της Χρυσής Αυγής αργότερα...”
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: