Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Μεγάλη συγκέντρωση υπέρ του Άσαντ από τους Ελληνο-ορθόδοξους της Συρίας

Μεγάλη συγκέντρωση υπέρ του Άσαντ από τους Ελληνο-ορθόδοξους της Συρίας
Το κράτος των Αθηνών αδιαφορεί για τα εκατομμύρια των Ελληνο-ορθοδόξων που ζουν στην Μέση Ανατολή!

Στην Συρία ζουν σχεδόν δύο εκατομμύρια Ελληνο-ορθόδοξοι. Εκατομμύρια Ελληνο-ορθοδόξων ζουν και στον Λίβανο, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, αλλά η επίσημη Ελλάδα κάνει ότι δεν τους ξέρει! Ζητούν ακόμη και δασκάλους και το κράτος των Αθηνών αδιαφορεί! Αδιαφορεί επίσης για το γεγονός ότι όλοι αυτοί πολεμούν εναντίον των Ισλαμιστών και ευρίσκονται στο πλευρό του προέδρου Άσαντ.

Ο επίσκοπος Σαφίτας Συρίας, Δημήτριος και κληρικοί της περιοχής Ταρτούς πρωτοστάτησαν σε μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε την Τρίτη για να καταγγελθεί η πολιορκία πείνας που έχουν επιβάλλει στην Συρία οι ΗΠΑ και όλες οι χώρες, δυστυχώς και η Ελλάδα, που ευθυγραμμίζονται με την πολιτική τους. Μια συγκέντρωση που παράλληλα ήταν και ένα ακόμη ηχηρό παρόν υπέρ του Άσαντ. Ο Ελληνορθόδοξος επίσκοπος έκανε και δηλώσεις στην τηλεόραση.

Τον συριακό λαό, όπως είπε, τον πολέμησαν και τον πολεμούν ΗΠΑ, Ισραήλ. Τουρκία και ΝΑΤΟ-ικές δυνάμεις, που βομβάρδισαν ως και την Δαμασκό. Αντί ο Έλληνας Πρωθυπουργός να πάει στην Δαμασκό για να υποστηρίξει το Ελληνορθόδοξο στοιχείο, που δεινοπαθεί από τις εγκληματικές πολιτικές των “συμμάχων” μας, πήγε στο Τελ Αβίβ, που μαζί με την Τουρκία από κοινού βομβαρδίζουν και κατέχουν συριακό έδαφος...
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: