Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Για μία Νέα Χρυσή Αυγή: “Χάσαμε μία μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο…”

Για μία Νέα Χρυσή Αυγή: “Χάσαμε μία μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο…”
“Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,
κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα.”

Το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019, όταν όλοι όσοι παρίσταναν τους μεγάλους Χρυσαυγίτες είχαν εξαφανιστεί, εγώ δεν έκρυψα το πρόσωπό μου, αλλά βγήκα και είπα ότι χάσαμε μία μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Και αυτοί που ήταν εκείνο το βράδυ άφαντοι σιγά-σιγά έγιναν κυριολεκτικά άφαντοι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο ένας μετά τον άλλον…

Οι εκλογές, όμως, της 7ης Ιουλίου του 2019 είναι παρελθόν και χρέος μας είναι να δούμε το μέλλον με νέα προοπτική, νέα πρόσωπα, αλλά ΟΧΙ βέβαια νέα Ιδεολογία! Ιδεολογία και κόμματα αλλάζουν αυτοί που πορεύονται ωσάν φτερό στον άνεμο και προσπαθούν να πορευτούν πάντα με ό,τι πιο ταπεινό, ό,τι πιο φτηνό διαθέτει ο όχλος.

Γιατί χάσαμε την μάχη της 7ης Ιουλίου

Εύκολα από το αποτέλεσμα αντιλαμβάνεται κανείς τον λόγο για τον οποίο πολλοί εγκατέλειψαν το φρούριο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είναι απλό, πήγαν με την εξουσία και βοήθησε σε αυτό το πολιτικό κλίμα από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 2019. Ένα κλίμα άκρατης πατριδοκαπηλίας εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, που κατηγορούσε με σφοδρότητα σα προδοσία την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά σήμερα την δέχεται και την σέβεται πλήρως.

Όταν έλεγε η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες και σήμερα όπως όλοι γνωρίζουμε τους εγκαθιστά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και μάλιστα δίνει εθνικότητα και πολιτογράφηση σε δεκάδες χιλιάδες από αυτούς συνεχίζοντας την εθνομηδενιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεχάσαμε δυστυχώς τα εμπνευσμένα λόγια των Εθνικιστών του μεσοπολέμου, που έλεγαν ΠΡΟΣΟΧΗ στην δεξιά,  η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του “φίλου”. Εάν χρειαστεί συμμαχούν ακόμη και με τους κομμουνιστές, προκειμένου να μας χτυπήσουν…

Και τα ζήσαμε όλα αυτά με τις διώξεις και τις φυλακίσεις μας, για τις οποίες συμμάχησε απόλυτα η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ και βεβαίως τους “πατριώτες”. Τα ζήσαμε και τα ζούμε με την φιλελεύθερη πολιτική, που ασκεί σαν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, μία πολιτική αντεθνική.  Η “συνοδοιπορία” με την Νέα Δημοκρατία στο θέμα της Μακεδονίας, χωρίς να αναδειχθεί καθαρά η καταγγελία μας ότι είναι υποκριτές και πατριδοκάπηλοι, είχε σαν αποτέλεσμα να παρασυρθούν πολλοί καλοί Έλληνες και να μη στηρίξουν το Εθνικιστικό Κίνημα.

Για μία νέα πορεία χωρίς ψέματα και λαϊκισμούς

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει καθήκον να πει ξεκάθαρα την Αλήθεια στον Ελληνικό Λαό. Με κάθε τρόπο που διαθέτει να πει στους Έλληνες ότι η κατάσταση της Πατρίδας μας είναι σχεδόν τραγική και είναι ορατή η απειλή της εθνικής ταπείνωσης ακόμη και του αφανισμού του Έθνους μας. Τα ωραία λόγια αρέσουν στους πολλούς όμως εάν θέλουμε δίπλα μας πραγματικούς Αγωνιστές πρέπει να πούμε την σκληρή Αλήθεια ότι για αναγεννηθεί η Πατρίδα χρειάζεται σκληρός αγώνας και μεγάλη προσπάθεια και ότι τίποτε δεν είναι εύκολο και τίποτε δεν χαρίζεται στον κόσμο αυτό.

Τα “μεγάλα λόγια” ότι αύριο θα κυβερνήσουμε και είμαστε έτοιμοι να ορκιστούμε κυβέρνηση εξαπατούν πράγματι κάποιους αφελείς και κουτοπόνηρους καιροσκόπους, οι οποίοι όμως στην πρώτη δύσκολη περίσταση φεύγουν και εγκαταλείπουν το πλοίο, όπως ακριβώς τα ποντίκια εγκαταλείπουν πανικόβλητα το σκάφος την ώρα της καταιγίδας και ποντίζονται αλίμονο γι’ αυτά στο πέλαγος χωρίς ελπίδα. Ας καταλάβουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με άτομα, που επιδιώκουν το προσωπικό τους συμφέρον και μία εφήμερη δόξα, με καιροσκόπους και αριβίστες, δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει τίποτε.

Καμία “Ευρώπη” δεν θα μας βοηθήσει

Η Ελλάδα ζει τα τελευταία χρόνια δύο μεγάλα προβλήματα και είναι αυτά η λαθρομετανάστευση και η τουρκική απειλή. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το Β΄ Συνέδριό της τον Απρίλιο του 1992, πριν 28 ολόκληρα χρόνια, στο πολιτικό της πρόγραμμα είχε καταγγείλει το πολιτικό κατεστημένο για την παθητικότητα με την οποία αντιμετώπιζε τον θάνατο του Έθνους, που είναι ο δημογραφικός μαρασμός και είχε επιπλέον επισημάνει ότι η είσοδος στην χώρα μας των λαθρομεταναστών είναι το προοίμιο για μία Ελλάδα, που δεν θα είναι Ελλάδα!

Η τουρκική απειλή είναι επίσης προ των πυλών και όλα δείχνουν ότι το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο είναι έτοιμο να προχωρήσει σε μία ταπεινωτική υποχώρηση απέναντι στις τουρκικές διεκδικήσεις! Και τι άλλο, αλήθεια, να σημαίνει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ με τον τίτλο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ - 500.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Ο “ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ”. Τι μας λέει με το πρωτοσέλιδο του αυτό η κυβερνητική εφημερίδα; Εμμέσως πλην σαφώς ότι για να σταματήσει η οικονομική αιμορραγία και να τα ‘κονομήσουν οι νεοραγιάδες, πρέπει να σταματήσει ο “αόρατος πόλεμος”, δηλαδή να αφήνουμε ασύδοτα στο Αιγαίο τα σκάφη του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας και στους ελληνικούς ουρανούς τα αεροπλάνα της!

Και η “Ευρώπη”; Οι “σύμμαχοί” μας; Τι κάνουν; Είναι ουδέτεροι … Η Ελλάδα πρέπει να το πάρει απόφαση ότι μόνη της πρέπει να σταθεί στα πόδια της και ίσως με συμμαχίες διαφορετικές από αυτές που μέχρι τώρα έχει. Άλλη λύση δεν υπάρχει! Με τα σημερινά δεδομένα, αυτό που μας περιμένει είναι ή η συντριβή ή μια ειρήνη ταπεινωτική. Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ:"Si vis pacem, para bellum”!

Ελληνικότητα: Για την Πατρίδα και τον Λαό - ΟΧΙ στον “νέο πατριωτισμό”

Ένα νέο κίνημα πρέπει, να γεννηθεί κίνημα πρωτοπόρο του 21ου αιώνος, ένα κίνημα για την Πατρίδα και τον Λαό. Ποια Πατρίδα όμως και ποιον Λαό; Εάν δεν καθορίσεις τις έννοιες αυτές τότε είτε σκόπιμα αοριστολογείς, είτε θέλεις να μετατρέψεις την Ελλάδα σε ένα πολυεθνικό κράτος-τέρας, στην “πολυπολιτισμική” κοινωνία που θέλουν μαρξιστές και φιλελεύθεροι.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν αρκεί το ΟΜΑΙΜΟΝ χρειάζεται και Συνείδηση, γιατί χωρίς συνείδηση εθνική όσο Έλληνας και να είναι κανένας δεν φτάνει και αυτό το έχει ζήσει η Πατρίδα μας πολλές φορές τους τελευταίους δύο αιώνες με την ξενοκρατία και τους προδότες που κατά καιρούς εξουσιάζουν την Πατρίδα.

Απέναντι σε όλα αυτά, ενάντια στον αγώνα των Εθνικιστών, για μια Νέα Ελλάδα, Ελλάδα αληθινή και όχι ψευτορωμαίικο, οι υποτακτικοί των ξένων, που θέλουν την Πατρίδα μας προτεκτοράτο επιδιώκουν με κάθε τρόπο να τσακίσουν την Ιστορία μας στο όνομα ενός “νέου πατριωτισμού”. Ενός “πατριωτισμού”, που δεν είναι Πατριωτισμός, αλλά ακριβώς το αντίθετο, είναι η πλήρης παράδοση της εθνικής μας ταυτότητας στα αρπακτικά της παγκοσμιοποίησης, στους εκμεταλλευτές των λαών, στους καταστροφείς του αληθινού και μεγάλου πολιτισμού των Ελλήνων!

Και ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το πρωτοπόρο Εθνικιστικό Κίνημα, που από το Β’ ακόμη Συνέδριό της, τον Απρίλιο του 1992, μέσα στο πολιτικό της πρόγραμμα είχε καθορίσει τον ορισμό του Έλληνα με μοναδικό κριτήριο την αυθεντική Ελληνικότητά του, την εθνική του ταυτότητα, το “Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι”. Και προσθέτουμε σήμερα ότι δεν αρκεί να γεννιέσαι πρέπει και να το πιστεύεις και να είσαι υπερήφανος που είσαι Έλληνας!

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η Νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στα χέρια τα δικά σας να γίνει και πάλι μία πραγματικότητα, ζοφερή για τους εχθρούς του Έθνους και ελπίδα μεγάλη για αυτούς που δεν λησμόνησαν ποτέ Σημαία και Ιδέες.

Με την βοήθεια του Θεού, με Πίστη και θέληση θα ξημερώσει μια νέα ημέρα για την Ελλάδα ενάντια στα σκοτάδια της παρακμής του “νέου πατριωτισμού”.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: