Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Σε εκβιαστές, διεφθαρμένους και ανύπαρκτους μοίρασε τα 20.000.000 Ευρώ για τον κορωνοϊό η ΝΔ

Σε εκβιαστές, διεφθαρμένους και ανύπαρκτους μοίρασε τα 20.000.000 Ευρώ για τον κορωνοϊό η ΝΔ
Ο κατάλογος που δόθηκε στην δημοσιότητα με τα μέσα μαζικής ενημερώσεως χωρίς βεβαίως να αναφέρονται ποσά, που μοιράστηκαν τα εκατομμύρια της κρατικής διαφήμισης για το περίφημο “Μένουμε σπίτι”, κρύβει πραγματικά σημεία και τέρατα.

Δεν είναι μόνον ο περίφημος Μάνος Φουρθιώτης των μεταμεσονύκτιων εκπομπών της trash tv, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης σειράς ιστοσελίδων, είναι και άλλοι… όπως η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Έμυ Λιβανίου, η οποία διαθέτει ένα σάιτ, που προβάλλει τον εθελοντισμό και ΜΚΟ και δεν το ξέρει κανένας!

Υπάρχει ακόμα μέσα σε αυτούς που πήρανε τα χρήματα του ελληνικού λαού και ένας διαφημιστικός όμιλος, ο οποίος όχι απλά είναι συνδεδεμένος με το σκάνδαλο της Novartis, αλλά σύμφωνα με το ίδιο το FBI, ήταν μία από τις εταιρείες, που δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε για το σχέδιο δωροδοκίας πολιτικών και ιατρών και ο κατάλογος δεν σταματάει εδώ.

Χρήματα πήρε και ένα άτομο που συνελήφθη για διακεκριμένη εκβίαση και συγκεκριμένα για την υπόθεση Μαυρίκη και εφημερίδας “ΑΚΡΟΠΟΛΗ”, υπόθεση από την οποία κάποιοι γλίτωσαν καρφώνοντας τους υπολοίπους…

Και βέβαια δεν μπορούσε να λείψει ο εκδότης Θ. Μαυρίδης του γνωστού Liberal, που είχε παρουσιάσει τον Μητσοτάκη σαν… Μωυσή!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: