Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Κατά των... διακρίσεων ο Μητσοτάκης. Τόσο, που θα είναι εισηγητής σε συνέδριο για τα δικαιώματα των “ΛΟΑΤΚΙ+” στην εργασία!

Κατά των... διακρίσεων ο Μητσοτάκης. Τόσο, που θα είναι εισηγητής σε συνέδριο για τα δικαιώματα των “ΛΟΑΤΚΙ+” στην εργασία!
Τρέμετε Τσίπρα και συριζαίοι «δικαιωματάκηδες»! «Πρωτοβουλίες που ταυτίζονται με τις προτεραιότητες μιας προοδευτικής ατζέντας στην Ευρώπη και στον κόσμο» -σύμφωνα με το Έθνος-  θέλει να αναδείξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να απευθυνθεί στο «προοδευτικό» κοινό!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, ο Κούλης «ανταποκρίθηκε θετικά και χωρίς δεύτερες σκέψεις στην πρόταση κυβερνητικών στελεχών να συμμετάσχει στις κεντρικές εισηγήσεις του Διεθνούς Διαδικτυακού Συνεδρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Εργασιακό Περιβάλλον (Human Rights in Business), το οποίο διοργανώνουν την προσεχή Πέμπτη οι Γενικές Γραμματείες Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων».

Επειδή δε όλα τα παραπάνω μπορεί να μη σας λένε τίποτα, σας πληροφορούμε ότι το συνέδριο αυτό επρόκειτο να γίνει στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εορτασμών του Thessaloniki EuroPride 2020, της λεγόμενης «ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας», αλλά λόγω των μέτρων του κορωνοϊού αποφασίστηκε να διεξαχθεί διαδικτυακά.

Και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ένας εκ των βασικών διοργανωτών, ο γενικός γραμματέας Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών της χούντας, Γρηγόρης Δημητριάδης: «η συμμετοχή του Κ. Μητσοτάκη στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα κατά των διακρίσεων. Τον τιμά και επιβεβαιώνει τις αρχές και τη συνέπειά του. Θυμίζω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν από τους βουλευτές της ΝΔ που είχαν ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης».

Πατριώτες που ψηφίσατε Μητσοτάκη για να φύγει από την εξουσία η αριστερά και τα αρνητικά πρότυπα που προωθούσε για την κοινωνία, να χαίρεστε την κάργα… προοδευτική πρωθυπουργάρα σας!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: