Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Κάντο όπως η Ιαπωνία: Ούτε ένας λαθρομετανάστης στην Πατρίδα μας, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό!

Κάντο όπως η Ιαπωνία: Ούτε ένας λαθρομετανάστης στην Πατρίδα μας, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό!
Στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε ανακοίνωσε πως η χώρα του θα διαθέσει το ποσό των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να παράσχει βοήθεια στους Σύρους και τους Ιρακινούς που έχουν εγκαταλείψει τις πατρίδες τους, απορρίπτοντας όμως την ίδια στιγμή το σενάριο να παρέχει άσυλο και να γίνει η Ιαπωνία χώρα υποδοχής πληθυσμών από την Μέση Ανατολή.
Άξιο αναφοράς είναι ότι η Ιαπωνία το προηγούμενο έτος δέχτηκε μόλις 11 από τους 5.000 αιτούντες άσυλο κάτι το οποίο δεν την εμπόδισε να τριπλασιάσει την οικονομική ενίσχυση προς τους αιτούντες άσυλο κατά 810 εκατομμύρια δολάρια σε σχέση με πέρσι. Σε συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε στην Νέα Υόρκη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η χώρα του τηρεί αυτήν την στάση, σημειώνοντας πως η Ιαπωνία έχει σημαντικά προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας.
Συγκεκριμένα τόνισε πως: "Είναι θέμα δημογραφικό. Θα έλεγα πως προτού δεχτούμε μετανάστες και πρόσφυγες, θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε περισσότερο τον γυναικείο πληθυσμό, τους ηλικιωμένους και θα πρέπει να αυξήσουμε τον αριθμό γεννήσεων. Είναι πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να διευθετήσουμε προτού δεχτούμε μετανάστες."
Κοινώς, ο Σίνζο Άμπε σε απάντηση όλων αυτών των δήθεν ανθρωπιστών της Ευρώπης διαφυλάσσει το μέλλον της χώρας του, προβλέποντας πως αν εισέλθουν παράνομοι μετανάστες ή αιτούντες άσυλο στην Ιαπωνία το έθνος του θα εξαφανιστεί δημογραφικά. Η Ιαπωνία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη και όμως αδυνατεί να περιθάλψει τις χιλιάδες ορδές αλλοφύλων στο εσωτερικό της. Ουδέποτε κανείς δεν χαρακτήρισε την Ιαπωνία ως ρατσιστική, ως φασιστική γιατί θέλησε να διαφυλάξει στο ακέραιο τα προνόμια του λαού τους.

Στην Ελλάδα των μνημονίων από την άλλη, που αδυνατεί να θρέψει τα ίδια της τα παιδιά πραγματοποιείται η μεγαλύτερη γενοκτονία όλων των εποχών. Ο ρυθμός γεννήσεων πλέον άμεσα εξαρτάται από την οικονομική εξαθλίωση και φαίνεται πως όποια ελληνόπουλα γεννιούνται το μέλλον τους διαγράφεται αβέβαιο βιολογικά και πνευματικά.

Οι εθνικές κυβερνήσεις κύριο στόχο έχουν την ευμάρεια του ίδιου τους του λαού και της Πατρίδας τους πρωτίστως.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: