Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για την θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής ο βουλευτής Κερκύρας και πρόεδρος των Ελλήνων Ιατροδικαστών, Ιωάννης Αϊβατίδης

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για την θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής ο βουλευτής Κερκύρας και πρόεδρος των Ελλήνων Ιατροδικαστών, Ιωάννης Αϊβατίδης
Να δούμε τι δικαιολογία θα βρουν αυτή τη φορά τα λαμόγια του αντισυνταγματικού τόξου για να πολεμήσουν τον υποψήφιο του Λαϊκού Συνδέσμου στην ψηφοφορία της Κυριακής... Ότι είναι αμόρφωτος; Ότι είναι εγκληματίας; Ότι είναι "ναζί"; Ή μήπως ότι δεν ξέρει καλά αγγλικά σαν τον Τσίπρα;
Ας δούμε εν συντομία το βιογραφικό του συναγωνιστή Γιάννη Αϊβατίδη και ας ψαχτούν στα αποκόμματα του Σύριζα και της ΝΔ αν διαθέτουν βουλευτές αναλόγου κύρος και επιπέδου, με πολυετή προσφορά στην ελληνική κοινωνία:
Γεννήθηκε στα Ιωάννινα το έτος 1966 με πατρική γενεαλογική καταγωγή από τον ηρωικό Πόντο και μητρική από την όμορφη Αρίστη Ζαγορίου, αλλά και την ένδοξη Ιωνία. Ο πατέρας του ήταν παιδίατρος, γνωστός στα Ιωάννινα για την ιατρική και κοινωνική προσφορά του, την αγάπη του για το συνάνθρωπο και το Έθνος, αλλά και τη συμμετοχή του στα κοινά (διετέλεσε μεταξύ άλλων αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών) σε δύσκολες εποχές για τους έχοντες ενεργοποιημένη εθνική συνείδηση. Η οικογένειά του δομήθηκε με βάση τις παραδοσιακές Αξίες και Αρχές. Η αδελφή του, αλλά και ο μικρότερος αδελφός του είναι επίσης ιατροί στο επάγγελμα. Μαθήτευσε στη Ζωσιμαία Σχολή Ιωαννίνων και κατόπιν πανελληνίων εισαγωγικών εξετάσεων (έτος 1985) φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (αποφοίτησε το έτος 1991, με γενικό βαθμό 8).
Το έτος 1992 κατετάγη στην Πολεμική Αεροπορία, όπου υπηρέτησε ως Έφεδρος Σμηνίας Ιατρός στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαιδεύσεως Τριπόλεως (λαμβάνοντας τιμητική διάκριση-βράβευση καλύτερου Σμηνίτη), στην 131 Σμηναρχία Μάχης στο Άκτιον ως Ιατρός Μονάδος-Ιατρός Πτήσεων και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 Γ.Ν.Α.).
Μετά την λήξη της στρατιωτικής του θητείας, εκπλήρωσε την υποχρέωση υπηρεσίας υπαίθρου (έτη 1994-1995), ως ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Ζίτσας Ιωαννίνων. Κατόπιν (έτη 1996-1998) εξειδικεύθηκε στην Ιατροδικαστική, στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποκτώντας τον τίτλο ειδικότητος.
Στη συνέχεια (έτος 1999) εργάστηκε, με σύμβαση έργου-έμμισθη θέση, ως επιστημονικός συνεργάτης στο ίδιο ως άνω Εργαστήριο, επιφορτισμένος με καθήκοντα εκπαιδεύσεως των εκτοετών φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, στο γνωστικό αντικείμενο της Ιατροδικαστικής.
Το έτος 2000 κρίθηκε διοριστέος σε δημόσιο διαγωνισμό του Υπουργείου Δικαιοσύνης και έλαβε τον τίτλο του Ιατροδικαστή, αναλαμβάνοντας Υπηρεσία. Τοποθετήθηκε σε οργανική θέση στη νεοσύστατη τότε Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών (Ιατροδικαστής Πατρών), όπου υπηρέτησε έως και το έτος 2004, οπότε και μετατέθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών (Ιατροδικαστής Αθηνών 2004-2010).  Το έτος 2010 ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Υπηρεσίας και αποσπάσθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κερκύρας, εθελούσια και κατόπιν αιτήσεώς του, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες Ιατροδικαστού στην περιφέρεια του Εφετείου Κερκύρας (Ιατροδικαστής Κερκύρας, κατά τα τελευταία 5 έτη).
Το ίδιο έτος οι συνάδελφοί του Ιατροδικαστές τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και εξελέγη πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενώσεως Ιατροδικαστών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, συνδικαλιστικού και επιστημονικού σωματείου των υπηρετούντων Ιατροδικαστών.
Επιπροσθέτως, κατά τη 15ετή θητεία του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, υπήρξε αιρετό μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ιατροδικαστών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Χειρίστηκε μεγάλο αριθμό ιατροδικαστικών υποθέσεων που απασχόλησε την κοινή γνώμη, τηρώντας τον Όρκο στο Ιερό Ευαγγέλιο, με προσήλωση στο καθήκον και αποκλειστικό γνώμονα την επιστημονική Αλήθεια. Γνωρίζει την αγγλική και ιταλική γλώσσα.
Την τελευταία πενταετία κατοικεί μονίμως στην Κέρκυρα, στο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, αλλά και πολιτιστικής κληρονομιάς Νησί των Φαιάκων, στις γραφικές Μπενίτσες. Είναι έγγαμος και έχει ένα γιο.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: