Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ο παιδεραστής της Νίκαιας αποφυλακίστηκε με τον νόμο του Σύριζα και αποπλάνησε τρία 12χρονα παιδιά μέχρι να ξανασυλληφθεί

Ο παιδεραστής της Νίκαιας αποφυλακίστηκε με τον νόμο του Σύριζα και αποπλάνησε τρία 12χρονα παιδιά μέχρι να ξανασυλληφθεί
Ένας όχλος εγκληματιών από ανώμαλους, δολοφόνους και βιαστές κυκλοφορεί ελεύθερος στην Πατρίδα μας ύστερα από τον τραγικό νόμο του Σύριζα που αποφυλάκισε όλα τα επικίνδυνα και εγκληματικά στοιχεία.
Όπως έγινε γνωστό ο 34χρονος Ν. Μ. που είχε ασελγήσει σε τουλάχιστον τρία παιδιά σε δημόσιους χώρους της περιοχής είχε αποφυλακιστεί το 2014, με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου που ίσχυαν τότε για όσους εκτίσουν τα 3/5 της ποινής τους.
Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του παιδεραστή που συνελήφθη στα μέσα Οκτωβρίου στην Καλλιθέα, καθώς επιχειρούσε να ασελγήσει εις βάρος ανήλικου παιδιού σε πάρκο της περιοχής.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών ηλικίας μικρότερης των 14 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης. Ο άντρας, που ήταν φόβος και τρόμος για τα παιδιά στα πάρκα της Καλλιθέας και του Νέου Φαλήρου, είχε αποφυλακιστεί το 2014, με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου που ίσχυαν τότε για όσους εκτίσουν τα 3/5 της ποινής τους. Μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί η αποπλάνηση τριών παιδιών ηλικίας 12 και 13 ετών.
Καταδικάστηκε, μεταφέρθηκε στις φυλακές των Γρεβενών και όταν αποφυλακίστηκε το 2014 τριγυρνούσε στα πάρκα της Καλλιθέας και του Νέου Φαλήρου και ασελγούσε σε παιδιά.
Η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα κάνει τα πάντα για την διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού με τα αλλοπρόσαλλα νομοθετήματά της.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: