Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες τίμησαν την μνήμη του Παύλου Μελά - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Εκατοντάδες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Κεφαλαρίου στην Κηφισιά, προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του πατέρα του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλου Μελά. Η Χρυσή Αυγή πιστή στον Εθνικό της Αγώνα ενάντια στη λήθη και το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ήταν για μία ακόμη χρονιά παρούσα στο εθνικό προσκλητήριο.

Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, Μιχάλης Μπέλλος, ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα του Αγώνα της Χρυσής Αυγής στην εποχή της εθνοπροδοσίας.

Ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στη ζωή του Παύλου Μελά, στους Αγώνες του για την Μακεδονία και τον ηρωικό θάνατό του. Επόμενος ομιλητής, εκ μέρους της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, ο Συναγωνιστής Δημήτριος Τσαρακλιμάνης, ο οποίος συνέδεσε την ιστορία προ του Μακεδονικού Αγώνος, με το σήμερα που βιώνουμε μία επανάληψη της Ιστορίας, με την οικονομία, αλλά και τα Εθνικά Θέματα να προδίδονται από τους πολιτικάντηδες.

Ο Συναγωνιστής, Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Ελευθέριος Συναδινός, έκανε μνεία στα λόγια της συζύγου του Παύλου Μελά, Ναταλίας, η οποία μονίμως προέτρεπε τους νέους να δίνουν Εθνικούς Αγώνες για την Πατρίδα, όπως έκανε ο Παύλος Μελάς. Αυτό το φωτεινό παράδειγμα ακολουθεί και πρεσβεύει και σήμερα η Χρυσή Αυγή, η οποία πρωτοπόρα στον Εθνικό Αγώνα λέει το μεγάλο «ΟΧΙ» στην υποταγή των πολιτικάντηδων.

Εν συνεχεία στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Βουλευτής Β' Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Γεώργιος Γερμενής, ο οποίος αναφέρθηκε στην αποκάλυψη που έκανε ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, για τις προθέσεις των πολιτικάντηδων να προδώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας, αλλά και της ψυχής του Έθνους μας, παραδίδοντας τη χώρα σε λαθρομετανάστες και διεθνείς τοκογλύφους.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Παύλου Μελά.

Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος και επακολούθησε δυναμική πορεία και ενημερωτική δράση στους δρόμους της Κηφισιάς, όπου οι Συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με θέρμη από τους κατοίκους.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: