Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!ΣΤΑΥΡΟΧΕΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΕΣ ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ

Ï ÃÁËËÏÓ ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÖÑÁÍÏÕÁ ÏËÁÍÔ ÊÁÔÁÈÅÔÅÉ ÓÔÅÖÁÍÉ ÓÔÏÍ ÁÃÍÙÓÔÏ ÓÔÁÑÔÉÙÔÇ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

Γκάφα στη γκάφα, κατά την επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα. Η πρώτη γκάφα ήρθε από την ΕΡΤ…
αφού μόνο φιάσκο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι δεν υπήρχε ήχος την ώρα που ο κ Ολάντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις από την Αθήνα μας και έτσι, τα όσα είπε ο πρόεδρος της Γαλλίας μπροστά στους δημοσιογράφους δεν μεταδόθηκαν.
Όπως φαίνεται, μάλιστα, και στην παρακάτω φωτογραφία, πίσω από τον κ. Ολάντ στεκόταν σύξυλο το πρωθυπουργικό ανδρείκελο.
Άλλο ένα σημείο από τα πρώτα λεπτά της επίσκεψης του Ολάντ στην χώρα μας ήταν το γεγονός ότι σε αντίθεση με όπως συνηθίζεται, το άγημα δεν επιθεώρησαν μόνο οι δύο αρχηγοί, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας και ο Φρανσουά Ολάντ, αλλά και ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος περπατούσε μάλιστα δίπλα στον Γάλλο πρόεδρο.
Ï ÃÁËËÏÓ ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÖÑÁÍÏÕÁ ÏËÁÍÔ ÊÁÔÁÈÅÔÅÉ ÓÔÅÖÁÍÉ ÓÔÏÍ ÁÃÍÙÓÔÏ ÓÔÁÑÔÉÙÔÇ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI
Συνήθως, δίπλα στους δύο αρχηγούς, βρίσκεται ο επικεφαλής του αγήματος.
Τέλος, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η στάση του Αλέξη Τσίπρα την ώρα που από τα μεγάφωνα ακουγόταν ο εθνικός ύμνος της Γαλλίας. Ο Έλληνας πρωθυπουργός στεκόταν με τα χέρια σταυρωμένα, μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποίησε το λάθος του. Πρόκειται για έναν χαμένο τύπο που η Ελλάδα σε λίγο καιρό θα καταλάβει περί τίνος ακριβώς πρόκειται.
Δεν γνωρίζει ότι θα πρέπει να κάθεται σούζα την ώρα του εθνικού ύμνου.

tsipras3
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: