Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Κόλαση φωτιάς από τα ρωσικά ελικόπτερα στο Χαλέπι - Νυχτερινή «Αποκάλυψη» για τους τζιχαντιστές!

Κόλαση φωτιάς από τα ρωσικά ελικόπτερα στο Χαλέπι - Νυχτερινή «Αποκάλυψη» για τους τζιχαντιστές! ΒΙΝΤΕΟ
Νυχτερινή επιδρομή στο ανατολικό Χαλέπι πραγματοποίησαν οι ειδικές συριακές δυνάμεις των “Cheetah” (παρακλάδι των Τίγρεων) με την υποστήριξη ρωσικών επιθετικών ελικοπτέρων (έχει αναφερθεί η παρουσία των Mil-Mi 24,Mil-Mi 28, και Kamov-52 στη βάση της Λαττάκειας), τα οποία πρόσφεραν την απαραίτητη "κόλαση" πυρός, με την οποία χτυπήθηκαν ανηλεώς οι τζιχαντιστές της πόλης Ayn Sabil.
Μερικές ημέρες νωρίτερα είχε ανακαταληφθεί η διπλανή πόλη Al-Salihiyah και φαίνεται να εκκαθαρίζεται η ύπαιθρος του ανατολικού Χαλεπίου. Οι συρορωσικές δυνάμεις χτύπησαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα στην νότια περιφέρεια Ayn Sabil, μονάδα τζιχαντιστών επιπέδου ταξιαρχίας η οποία βρισκόνταν μόλις 13 χιλιόμετρα από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Kuweires. Το αεροδρόμιο αυτό είναι το πλέον στρατηγικό σημείο στους ρωσικούς σχεδιασμούς, καθώς μόλις καταστεί ασφαλές θα χρησιμοποιηθεί σαν ρωσική βάση στην Βόρεια Συρία και θα μεταφέρονται συνεχώς στρατεύματα (συριακά) και εξοπλισμός, προς την τελική ανακατάληψη του Χαλεπίου και την πλήρη εξόντωση όλων των τζιχαντιστικών ομάδων που βρίσκονται στην δυτική πλευρά της πόλης.
Η συριακή Αεροπορία εξαπέλυσε οκτώ αεροπορικές επιδρομές στο αρχηγείο του εξοπλιζόμενου από την CIA, FSA (το γνωστό αμερικανικό αφήγημα των "μετριοπαθών" ισλαμιστών), και χτύπησε την αποθήκη οπλισμού στην Ντέρα, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς. Το χτύπημα έγινε κατόπιν προμήθειας φωτογραφιών από ρωσικούς δορυφόρους.
Την ίδια στιγμή το ρωσικό ΥΠΑΜ έδωσε στην δημοσιότητα νέο βίντεο από τους συνεχιζόμενους βοβμαρδισμούς κατά όλων των τζιχαντιστικών ομάδων (χωρίς διακρίσεις σε καλούς και κακούς ισλαμιστές που έχουν καταντήσει αμερικανικό... ανέκδοτο). Τα ρωσικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν τουλάχιστον 30 επιδρομές κατά των ισλαμικών θέσεων σε πολλές περιοχές της βορειο-δυτικής επαρχίας Ιντλίμπ, όπως η Ζαουίγια, αλλά και στόχους νοτιότερα στην επαρχία Χάμα. Από τις επιδρομές των ρωσικών μαχητικών καταστράφηκαν ένα στρατηγείο του ΙSIL έξω από το Ιντλίμπ, μία αποθήκη οπλισμού και ένα ακόμα στρατηγείο των τζιχαντιστών κοντά στη Χάμα.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: