Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Μήνυση Ελληνικής Αυγής κατά Καμίνη για τους παράνομους καταυλισμούς λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυση Ελληνικής Αυγής κατά Καμίνη για τους παράνομους καταυλισμούς λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ
Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Ηλίας Κασιδιάρης, και οι δικηγόροι Βελέντζα Δήμητρα (Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων) και Γεώργιος Σωτηρόπουλος κατέθεσαν μήνυση κατά του δημάρχου Καμίνη για παράβαση καθήκοντος, για τη δημιουργία παρανόμου καταυλισμού λαθρομεταναστών στον Βοτανικό χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όπως σχετικά αναφέρεται στο κείμενο της μηνύσεως κατά Καμίνη:
1ον) Ο ίδιος άνευ της κατά νόμον προαπαιτουμένης αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ήδη παραχωρήσει το ανωτέρω περιγραφέν ακίνητο στο Δημόσιο δια του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τον ανωτέρω λόγο, παραβιάζοντας κατά τούτο τον νόμο και δη το ανωτέρω άρθρο 185 § 1 ν. 3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων). 2ον) Μάλιστα δε, είχε πράξει ωσαύτως ήδη προ της εκ μέρους του υποβολής του αιτήματος προς έκδοση αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου και δη είχε προ μηνός περίπου και συγκεκριμένα από την 2α.08.2015, όταν επέτρεψε στα συνεργεία να εισέλθουν και διαμορφώσουν τον χώρο, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα, 15 ημέρες προ της υποβολής αιτήσεως συγκλήσεως δημοτικού συμβουλίου δηλαδή, την 16η.8.2015, είχαν ήδη εγκατασταθεί οι πρώτοι μετανάστες.

Η μήνυση είναι απολύτως τεκμηριωμένη και ο Καμίνης θα κληθεί να λογοδοτήσει για μία παράνομη πράξη που επιδρά αρνητικά στη ζωή των Αθηναίων πολιτών. Ολόκληρο το κείμενο της μηνύσεως ΕΔΩ. Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά νομίμων ενεργειών ενάντια στην προσπάθεια μετατροπής της χώρας σε αποθήκη υποδοχής λαθρομεταναστών.

Το ζήτημα συζητήθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι η παράταξη της Ελληνικής Αυγής θα «ταράξει στη νομιμότητα» τη δημοτική αρχή και καμία παρανομία δεν θα μείνει αναπάντητη. Ο Καμίνης απάντησε πως η μήνυση είναι… καλοδεχούμενη, γιατί θα του δώσει τη δυνατότητα να εξηγήσει τι ακριβώς έκανε. Η συνέχεια λοιπόν στις αίθουσες των δικαστηρίων. Ακολουθεί το σχετικό βίντεο από την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Αθηναίων:
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: