Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

21.105 εξ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες προτίμησαν την Ελλάδα τις 4 πρώτες μέρες του Οκτωβρίου

21.105 εξ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες προτίμησαν την Ελλάδα τις 4 πρώτες μέρες του Οκτωβρίου
Γράφει ο Αντίοχος
Σε πείσμα του σταλινικού κομισαρίου Δριτσώφ και των εγκαθέτων του, που συνεχίζουν να δίνουν ελλιπή (ψευδή) στοιχεία, ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης έδωσε στοιχεία για την λαθρομετανάστευση των πρώτων τεσσάρων ημερών του Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με αυτά, το σύνολο των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας από την αρχή του έτους μέχρι την 4η Οκτωβρίου, ανέβηκε στις 421.341. Ιδού και το σχετικό διάγραμμα
Θυμίζουμε, ότι ο προηγούμενος αριθμός ήταν 399.236 μέχρι την 29/09. Άρα, μέσα σ’ ένα πενθήμερο, μας ήρθαν 21.105 εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες.
Και μην ξεγελιέστε με την ημερομηνία 6 Οκτωβρίου, του διαγράμματος. Η 6η Οκτωβρίου είναι η ημερομηνία που έγινε η ανακοίνωση, αλλά όπως γράφει στο κάτω μέρος του πλήρους διαγράμματος, τα στοιχεία είναι μέχρι την 4η Οκτωβρίου… Δείτε και το πλήρες διάγραμμα εδώ.
Άρα, αν δε χαλάσει σύντομα ο καιρός, τον Οκτώβριο θα σπάσουμε το ρεκόρ του Σεπτεμβρίου, που έσπασε το ρεκόρ Αυγούστου, που είχε σπάσει το ρεκόρ Ιουλίου και πάει λέγοντας… Κάθε μήνα κι ένα νέο ρεκόρ στη λαθρομετανάστευση. Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα!
(ΥΓ): Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: