Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Καραμπινάτη μεθόδευση: 59 ψήφοι υπέρ και 49(!!!) άκυρα για να κλέψουν την θέση του Ε’ αντιπροέδρου από την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ


Το προεδρείο της βουλής "απεφάνθη" ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Αϊβατίδης δεν εκλέγεται Ε’ αντιπρόεδρος της βουλής για… 16 ψήφους! Την ίδια ώρα 49 ψήφοι μας θεωρήθηκαν άκυροι!
Μιλάμε για καραμπινάτη μεθόδευση με σκοπό να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από το προεδρείο της βουλής, στην οποία συνέπραξαν όλα τα αντισυνταγματικά κόμματα, παρ’ ότι σημαντικός αριθμός βουλευτών τους ψήφισαν υπέρ της τήρησης του Συντάγματος.
Επιτόπου και χωρίς χρονοτριβή ο συναγωνιστής Αϊβατίδης και το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής κατέθεσαν χειρόγραφη ένσταση για την επανεξέταση του αποτελέσματος.

http://www.xryshaygh.com

1 σχόλιο:

Αντίοχος Αχαρνεύς είπε...

Επί του προκειμένου, ας μου επιτραπεί να διαφωνήσω, καθώς δεν πρόκειται περί μεθοδεύσεως με τη συνήθη έννοια του όρου. Η αιτία έγκειται προς την ύπαρξιν των πολλών θετικών ψήφων, επί του προκειμένου 59, ενώ ταυτοχρόνως γνωρίζουμε ότι θεσμικώς τα άκυρα παρ' ότι πολλά δεν συνυπολογίζονται. Άρα, εφ' όσον υπήρξαν 49 άκυρες ψήφοι, προφανώς η αναγωγή επί των εγκύρων δίδει 59/251 => 23,51% επί των εγκύρων. Άρα, βάσει αυτού, το 25% επί των εγκύρων χάριν εκλογής πέμπτου αντιπροέδρου, θα ήταν μόλις 63 ψήφοι καί άρα η παράταξη Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή απέτυχε μόλις λόγω τεσσάρων ψήφων. Μάλιστα, καθώς απουσίαζεν ο Γενικός Γραμματέας της Νικόλαος Μιχαλολιάκος, η μία ψήφος ήδη πλέον είναι γνωστή καί ως εκ τούτου αναζητούνται οι άλλες τρεις(3) πιθανές ψήφοι περί της ενδεχομένης εκλογής του πέμπτου αντιπροέδρου. Ως εκ τούτου, δεν πρόκειται περί "μεθοδεύσεως", δεδομένης μάλιστα καί της εκλογής μόλις 18 βουλευτών εκ του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οπότε προφανώς θα ήταν αδιανόητη μία τέτοια επιτυχία καί ως εκ τούτου, η αποδοχή εκ των συνολικώς 59 βουλευτών, τεκμαίρει την ευρυτέραν αποδοχήν άλλων 42 μη-χρυσαυγιτών βουλευτών, δηλαδή ενός υπερδιπλασίου κοινοβουλευτικού ποσοστού, κάτι θετικότατον ως προς τον Λαϊκόν Σύνδεσμον-Χρυσή Αυγή.-