Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Επικό βίντεο: Αναρχικοί στις ΗΠΑ ζητάνε από τον Σόρος τα λεφτά που τους χρωστάει!

Επικό βίντεο: Αναρχικοί στις ΗΠΑ ζητάνε από τον Σόρος τα λεφτά που τους χρωστάει!
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Russia Today, η δεξιά μελαμψή πολιτική ακτιβίστρια, Candace Owens, ξεκίνησε αντιπαράθεση με το Ίδρυμα «Open Society» του Τζορτζ Σόρος, κατηγορώντας πως ο παγκοσμιοποιητής χρηματοδότησε ΜΚΟ για να αναζωπυρώσουν την εξέγερση στην Μινεάπολη, με αφορμή τον θάνατο του Αφροαμερικανού Floyd.
H Owens ισχυρίζεται πως οι φωτιές και οι λεηλασίες στην Μινεάπολη έλαβαν χώρα από ακτιβιστές, οι οποίοι συνδέονται με τον Σόρος, μετά από την αποκάλυψη του Διοικητή της Αστυνομίας, Medaria Arradondo, πως η εγκληματική δραστηριότητα οφείλεται σε άτομα που δεν μένουν στην πόλη.
«Να μαντέψω; Όπως έκανε με τους αριστεριστές, ο Δημοκράτης Τζορτζ Σόρος πληρώνει αυτούς τους κακοποιούς. Χρηματοδοτεί το χάος μέσω του ιδρύματός ‘Open Society’», έγραψε η ακτιβίστρια στο Twitter.
Η ακτιβίστρια δεν μένει εκεί! Δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο, με το οποίο θέλει να καταρρίψει κάθε αμφιβολία! Σε αυτό οι αναρχοαριστεροί κουκουλοφόροι διαδηλώνουν και ζητούν από τον Σόρος να τους πληρώσει αυτά που τους χρωστάει. Φωνάζουν: «Τζορτζ Σόρος που είναι τα λεφτά μας»;


I believe leftist anarchy groups are using the death of to blame MN riots on angry black people.
In honor of media goons threatening me for stating that—here’s a throwback of ANTIFA chanting that Soros owed them money, after their chapter tweeted he owed them 15$/hr

15.5K people are talking about this

Δεν υπάρχουν σχόλια: