Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Forza Nuova - Roberto Fiore: “Εάν οι Ιταλοί επαναστατήσουν θα είμαστε στο πλευρό τους”

Forza Nuova - Roberto Fiore: “Εάν οι Ιταλοί επαναστατήσουν θα είμαστε στο πλευρό τους”
Όλα δείχνουν πως ο κορωνοϊός είναι η αφορμή (που ήλθε από μόνη της ή την έφτιαξαν;) και όχι η αιτία για το σχέδιο επιβολής μιας παγκόσμιας τυραννίας. Τα μέτρα που λαμβάνονται είναι αμφίβολο εάν σταματούν την επιδημία και είναι σίγουρο ότι αποτελούν ένα κοινωνικό πείραμα σε παγκόσμιο επίπεδο! Η κατάσταση στην Ιταλία έχει φτάσει σε οριακό σημείο και δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη και μία εξέγερση μέσα σε αυτήν την πρωτοφανή κρίση.
Δηλώσεις έκανε σε μεγάλη εφημερίδα των ΗΠΑ, ο ηγέτης του εθνικιστικού κινήματος της Ιταλίας Forza Nuova, Roberto Fiore:
"Ζούμε μια δικτατορία με αφορμή ένα ζήτημα υγείας και εάν οι Ιταλοί επαναστατήσουν θα έχουν στο πλευρό τους την Forza Nuova” δήλωσε στους «Financial Times» ο Roberto Fiore."Σε μια ατμόσφαιρα τρομοκρατίας από την αστυνομία του ιντερνέτ, το Facebook, και με τον Zuckerberg να μας προειδοποιεί, καλοσύνη του, ότι πρόκειται να κλείσει τα κοινωνικά δίκτυα, το βαθύ κράτος θέλει να επιβάλλει στους Ιταλούς τον φόβο μέσα από τα επίσημα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ετοιμάζοντας την έλευση κυβέρνησης του τραπεζίτη Draghi, μια κυβέρνηση δήθεν εθνικής ενότητας».

"Για εμάς αυτό - υπογραμμίζει ο Fiore - σίγουρα δεν θα είναι η κυβέρνηση σωτηρίας της χώρας, αλλά του γιατρού που μπορεί μόνο να υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου της Ιταλίας. Η πείνα είναι ήδη πραγματικότητα και αρχίζουν να εμφανίζονται διαμαρτυρίες. Ο Κόντε ή ο Ντράγκι είναι πλευρές του ίδιου νομίσματος, μιας δικτατορίας με αφορμή την επιδημία που πρέπει να καταγγελθεί και να αγωνιστούμε εναντίον της με όλες μας τις δυνάμεις..."
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: