Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

“Καραντίνα” για τα πανηγύρια και περιορισμοί μόνο για Έλληνες...

“Καραντίνα” για τα πανηγύρια και περιορισμοί μόνο για Έλληνες...
"Για το “δημοκρατικό τόξο” ήταν "ρατσιστικό" αυτό που έκανε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δηλαδή το συσσίτιο ΜΟΝΟ για Έλληνες, το Απαγορεύεται ΜΟΝΟ για Έλληνες δεν είναι ρατσιστικό."
Η περίφημη “καραντίνα” για την οποία μιλάνε κυβερνητικοί παράγοντες είναι κατ’ επιλογήν και τυχαία. Πολλοί από όσους ήλθαν από χώρες που πλήττονται θανάσιμα από τον κορωνοϊό έφυγαν με τα Ι.Χ. της οικογενείας τους και πήγανε σπίτια τους. Στο αεροδρόμιο δεν γίνεται κανένας σοβαρός έλεγχος και ακόμη και άτομα, που φτάνουν στην Ελλάδα από χώρες με κορωνοϊό και μάλιστα με πυρετό, φεύγουν για τα σπίτια τους παίρνοντας ταξί και λεωφορεία! 
Ας κάνουμε την ευχή, που εμείς αυτό πιστεύουμε, ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται τόσο εύκολα όσο λένε, γιατί τότε θα πεθάνει η μισή Ελλάδα! 
Την ίδια ώρα, την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020, είχαμε παζάρι στον Πειραιά με πολλούς λαθρομετανάστες, ενώ έντονη είναι η ανησυχία για τους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών, στους οποίους ζουν δεκάδες χιλιάδες αλλοδαποί και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος για την περίπτωση κορωνοϊού.
Τελικά, η απαγόρευση κυκλοφορίας και οι περιορισμοί είναι μόνο για Έλληνες, αφού οι αλλοδαποί που κυκλοφορούν ακόμη και πρόστιμο να τους βάλουν δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθεί καθώς αυτό πηγαίνει μέσω της εφορίας και αυτοί δεν διαθέτουν ούτε ΑΦΜ, ούτε νόμιμα έγγραφα… 

Για το “δημοκρατικό τόξο” ήταν "ρατσιστικό" αυτό που έκανε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , δηλαδή το συσσίτιο ΜΟΝΟ για Έλληνες, το Απαγορεύεται ΜΟΝΟ για Έλληνες δεν είναι ρατσιστικό.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: