Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Μας ήλθαν και από το... Νεπάλ - Τελικά μπαίνουν λαθρομετανάστες και από τον Έβρο!

Μας ήλθαν και από το... Νεπάλ - Τελικά μπαίνουν λαθρομετανάστες και από τον Έβρο!
Πέρα από την κυβερνητική προπαγάνδα και τις πράγματι αξιέπαινες προσπάθειες του Στρατού μας και των Σωμάτων Ασφαλείας, στην περιοχή Καστανιές, στον υπόλοιπο Έβρο και στα ελληνοτουρκικά σύνορα, συνεχίζουν να μπαίνουν λαθρομετανάστες. Δεν τους σταματάνε ούτε ανεμιστήρες, ούτε αερόστατα… 
Έτσι λοιπόν, εκτός από τα νησιά, όπου βγήκαν λαθρομετανάστες μέχρι και στην Τζιά, δίπλα από την Αθήνα, μπαίνουν και από τον Έβρο! 
Αυτό αποδεικνύεται από την είδηση ότι τριανταπέντε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ από το… Νεπάλ (!) συνέλαβαν οι ελληνικές αρχές στο Δέρειο οι οποίοι είχαν μπει παράνομα στο Ελληνικό έδαφος. Ο αριθμός των συλληφθέντων στον Έβρο αυξάνεται διαρκώς και το ζήτημα είναι τι θα γίνει με όλους αυτούς, καθώς οι κυβερνητικές εξαγγελίες ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ μιλούσαν για απέλασή τους.
Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει απελαθεί κανείς! Εάν συνεχιστεί αυτή κατάσταση τότε εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες αλλοδαποί θα σπεύδουν κάθε μέρα να «συλλαμβάνονται» από τις ελληνικές αρχές.
Τι θα κάνει αλήθεια η κυβέρνηση; Θα τους στείλει πίσω στο Νεπάλ, όπως λένε τα κυβερνητικά “παπαγαλάκια” ή θα μείνουν και αυτοί στην Ελλάδα; 
Για να καταλάβετε τι συμβαίνει, όλος ο κόσμος έχει πάρει είδηση ότι αυτή η χώρα είναι το μεγαλύτερο “μπάχαλο” της γης όπως την κατάντησαν αυτοί που την κυβέρνησαν δηλαδή Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, που μας έρχονται από την άλλη άκρη της γης.

Για να έρθει κανείς από το Νεπάλ, που βρίσκεται στα σύνορα Ινδίας - Κίνας, πρέπει να περάσει από τον μισό σχεδόν κόσμο! Η απόσταση ανάμεσα σε Νεπάλ και Αθήναι είναι… 5.632 χιλιόμετρα!!!

http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: