Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

“Απαγόρευση” κυκλοφορίας για Έλληνες και συνεχής μεταφορά λαθρομεταναστών στην Ηπειρωτική Ελλάδα

“Απαγόρευση” κυκλοφορίας για Έλληνες και συνεχής μεταφορά λαθρομεταναστών στην Ηπειρωτική Ελλάδα
Μεταφέρθηκαν άλλοι 604 λαθρομετανάστες. Καμία απέλαση από την 1η Μαρτίου και μετά δεν έχει πραγματοποιηθεί, ούτε θα πραγματοποιηθεί
Επιχείρηση μεταφοράς από Αιγαίο 604 λαθρομεταναστών ξεκίνησε την Παρασκευή. Πρόκειται για αυτούς που εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα μετά την 1η Μαρτίου και σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αιτήματος ασύλου. Το ναυλωμένο πλοίο «Aqua Blue» ήδη παρέλαβε 131 άτομα από τη Σάμο και πλέει προς τη Χίο απ' όπου θα παραλάβει 284.
Θα ακολουθήσει η επιβίβαση στο λιμάνι της Μυτιλήνης των τελευταίων 189 που μέχρι σήμερα από τη μέρα της άφιξης τους, διαμένουν στα λιμάνια της Μυτιλήνης και του Μολύβου, στη Σκάλα Συκαμνιάς και στην Κλειού. Ας σημειωθεί ότι ήδη με αρματαγωγό πλοίο του πολεμικού ναυτικού έχουν μεταφερθεί από τη Μυτιλήνη σε κλειστή δομή στην ενδοχώρα άλλοι 436 άτομα που είχαν μπει στη χώρα μετά την 1η Μαρτίου.
Όπως ανακοινώθηκε σύμφωνα με απόφαση της Κυβέρνησης όλοι οι παραπάνω θα επαναπροωθηθούν στις χώρες προέλευσής τους. Φυσικά αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα, το οποίο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο από το γεγονός ότι η Ελλάδα λόγω της επιδημίας έχει κλείσει τα σύνορά της! Πως και πότε θα τους επαναπροωθήσει; Όλα δείχνουν ότι θα μείνουν και αυτοί εδώ όπως εκατομμύρια άλλοι…
http://www.xrisiavgi.com
Ένα σχετικό σχόλιο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου στο twitter:

ΟΧΙ στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων! Ενώ απαγορεύεται κάθε μετακίνηση στους Έλληνες μεταφέρθηκαν άλλοι 604 λαθρομετανάστες, που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα μετά την 1η Μαρτίου και η κυβέρνηση λέει ΨΕΜΑΤΑ ότι θα τους απελάσει. Καμία απέλαση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ από την 1η Μαρτίου!  
View image on Twitter
45 people are talking about this

Δεν υπάρχουν σχόλια: