Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Μέλος του ΝΑΤΟ από σήμερα τα Σκόπια με την στήριξη των “εθνικοπατριωτών”

Μέλος του ΝΑΤΟ από σήμερα τα Σκόπια με την στήριξη των “εθνικοπατριωτών”
Τα Σκόπια είναι και επισήμως από σήμερα το 30ό μέλος του ΝΑΤΟ και την ένταξη αυτήν, χαιρέτισαν ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ: «Η ένταξή σας θα φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για τα Δυτικά Βαλκάνια. Είναι καλό για την περιοχή και για την ευρωατλαντική ασφάλεια» τόνισε ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.
Η "εθνικοπατριωτική" κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν άσκησε κανένα βέτο και πως να ασκήσει, αφού η αφοσίωσή της στην "συμμαχία" είναι... πάνω από την Μακεδονία.
Εμείς δεν ξεχνάμε ότι οι ίδιοι... εθνικόφρονες ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΕΣ στον Αλέξη Τσίπρα και παρακαλούσαν να κλείσει εκείνος την "εκκρεμότητα" της ονομασίας, για να μπορούν να αλωνίζουν τα γαλάζια στελέχη στα συλλαλητήρια και να ψηφοθηρούν στο όνομα της Μακεδονίας μας!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

TA ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ

Το "ελληνικό" ΥΠΕΞ του Δένδια, με ανάρτηση του έδωσε τα συγχαρητήρια του στους Σκοπιανούς και αναφέρεται σε «Δημοκρατία της Βόρειας Δημοκρατίας»: «Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας» αναφέρει στην ανάρτησή του το υπουργείο Εξωτερικών...
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: