Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Το ομολογούν μόνοι τους! Γ. Παπανδρέου: Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης

Γ. Παπανδρέου: Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης
Να τα λέτε μόνοι σας για να μην μας λένε… συνωμοσιολόγους! Ούτε την 25η Μαρτίου δεν σταματούν την νεοταξίτικη προπαγάνδα τους!
Τις γνωστές διεθνιστικές αρλουμπολογίες για το 1821, επανέλαβε σαν παπαγάλος και ένας πρώην πρωθυπουργός, ο Jeffrey Παπανδρέου που αλυσόδεσε την πατρίδα μας στα μνημόνια με τις γνωστές πολιτικές που συνεχίζονται μέχρι σήμερα.
Αφού μίλησε για το… χθες και το σήμερα, ως ορκισμένος οπαδός της παγκοσμιοποίησης, αναφέρθηκε και στην… επόμενη ημέρα. Ποια πρέπει να είναι αυτή κατά τον «στοχαστή» Jeffrey;
«Η επόμενη ημέρα, η νέα πραγματικότητα, απαιτεί νέα μέσα, εργαλεία, διαδικασίες, ιδέες, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντός μας, στον κόσμο, την Ευρώπη, την Ελλάδα. Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης.»

Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα. Τα λέει μόνος του ο άνθρωπος. Αν προτιμάτε να γίνετε τα πειραματόζωα μιας «παγκόσμιας διακυβέρνησης» αντί για ελεύθερους πολίτες ενός εθνικού κράτους, ακολουθηστε οποιοδήποτε κόμμα της σημερινής βουλής. Περίπου τα ίδια λένε όλοι! Διαφορετικά υπάρχει το «κλεφτόπουλο» των ημερών μας, η αγωνιζόμενη Χρυσή Αυγή και σας περιμένει…
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: