Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Κατά της Ελλάδος η ΜΚΟ Human Rights Watch, που στο παρελθόν κατηγορούσε την Χρυσή Αυγή! Τότε όμως κανείς δεν έλεγε λέξη…

Κατά της Ελλάδος η ΜΚΟ Human Rights Watch, που στο παρελθόν κατηγορούσε την Χρυσή Αυγή! Τότε όμως κανείς δεν έλεγε λέξη…
Σε επίθεση κατά της Ελλάδας προχώρησε η γνωστή και μη εξαιρετέα ΜΚΟ Human Rights Watch, που έχει αυτοδιοριστεί «υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και κατηγορεί τις ελληνικές αρχές ασφαλείας στον Έβρο ότι «Ληστεύουν και βιάζουν τους πρόσφυγες»!
“Οι ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας  και άγνωστοι ένοπλοι άνδρες στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας έχουν συλλάβει, επιτεθεί, ληστέψει, γυμνώσει και σεξουαλικά κακοποιήσει μετανάστες και αιτούντες ασύλου υποχρεώνοντας τους να επιστρέψουν στην Τουρκία”. Αυτά καταλογίζει στην Ελλάδα το Human Rights Watch (HRW) στηρίζοντας απόλυτα τα ψεύδη Ερντογάν.”
Στο παρελθόν, η ΜΚΟ Human Rights Watch, κατηγορούσε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και καλούσε τον Σαμαρά να πάρει μέτρα… Σας παραθέτουμε σχετικό δημοσίευμα: 

“(Αθήνα, 10 Ιουλίου 2012) – Η μη αντιμετώπιση εκ μέρους των ελληνικών αρχών του εντεινόμενου κύματος ξενοφοβικής βίας έχει ως αποτέλεσμα οι μετανάστες να φοβούνται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους, δήλωσε η Human Rights Watch. Η Human Rights Watch κάλεσε τη νέα κυβέρνηση υπό την πρωθυπουργία του Αντώνη Σαμαρά να λάβει άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ξενοφοβικής βίας. Η σύλληψη αρκετών ατόμων, μεταξύ των οποίων και φερόμενα ως μέλη του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή, σε σχέση με πρόσφατες επιθέσεις αποτελεί θετική εξαίρεση στον γενικό κανόνα περί αστυνομικής αδράνειας, δήλωσε η Human Rights Watch.”
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: