Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Οι Έλληνες στα σπίτια, οι λαθρομετανάστες αλωνίζουν διασπείροντας την αρρώστια...

Οι Έλληνες στα σπίτια, οι λαθρομετανάστες αλωνίζουν διασπείροντας την αρρώστια...
Οι νόμοι και οι εντολές της κυβέρνησης Μητσοτάκη ισχύουν για όλους, εκτός από τους λαθρομετανάστες και τους προστάτες τους.
Την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων παραμένουν στα σπίτια τους μέχρι να περιοριστεί η πανδημία του κορωνοϊού και για να μην καταρρεύσει το Δημόσιο σύστημα Υγείας, οι "φιλοξενούμενοι" λαθρομετανάστες αλωνίζουν στους δρόμους και τις πλατείες.
Η αστυνομία μπορεί να κυκλοφορεί με ντουντούκες και να νουθετεί απείθαρχους Έλληνες που συνωστίζονται, δεν μπορεί όμως να κάνει τίποτα για τις ορδές των λαθρομεταναστών στον Σταθμό Λαρίσης, στην πλατεία Βάθης και την Ομόνοια και στις άλλες ξενοκρατούμενες περιοχές όπου οι λαθρομετανάστες είναι "κράτος εν κράτει".
Έχουμε δεχθεί πάμπολλες καταγγελίες πως το αυτί των λαθρομεταναστών δεν ιδρώνει καθόλου από τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών και μετακινούνται άτακτα, άναρχα και αγεληδόν, όπως ακριβώς έχουν μάθεις στις χώρες τους. Με αυτήν την συμπεριφορά όμως καθίστανται οι ίδιοι μέσα στις πόλεις μας και τα "hot spots" μια μετακινούμενη υγειονομική βόμβα κορωνοϊού.
Το ίδιο κάνουν βέβαια και οι προστάτες τους, Κωνσταντίνου, Ασλάμ και... CIA που έγραψαν τις συστάσεις για παραμονή στο σπίτι στα παλιά τους τα παπούτσια.

Όσα μηνύματα και να τους πουν με τις ντουντούκες στην γλώσσα τους, το λαθρομεταναστευτικό πια έχει ξεφύγει και μόνο με ισχυρή Χρυσή Αυγή μπορεί να λυθεί!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: