Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ… ΚΑΛΟ ΜΑΣ!

Ένας-ένας εμφανίζονται οι «λαγοί» των σχεδίων των σκοτεινών δυνάμεων για παγκόσμια διακυβέρνηση, με πρόφαση την… προστασία μας από «πάσαν νόσον…».
Έτσι, μετά από τον Jeffrey, που εκτός από βουλευτής τυγχάνει και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ως υπέρμαχος της παγκόσμιας διακυβέρνησης εμφανίστηκε και ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Γκόρντον Μπράουν.
Ο οποίος, υποστήριξε ότι «Τα προβλήματα του 21ου αιώνα δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν σωστά από το έθνος-κράτος. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί σε μια χώρα. Πρέπει να υπάρξει μια συντονισμένη παγκόσμια απάντηση. Διεθνείς οργανώσεις όπως ο Ο.Η.Ε. και η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας πρέπει να έχουν εκτελεστικές εξουσίες που θα υπερισχύουν όλων των μορφών εθνικής κυριαρχίας ως μέρος ενός νέου παγκοσμιοποιημένου, τεχνοκρατικού συστήματος που θα ελέγχουν οι ηγέτες και οι ειδικοί στον τομέα της υγείας».

Κατά τα άλλα, όλοι εμείς που εδώ και πολλά χρόνια αποκαλύπτουμε τα σχέδια των αντίχριστων σκοτεινών δυνάμεων για επίσημη μορφή παγκόσμιας κυριαρχίας, ήμασταν «συνωμοσιολόγοι» και «ψεκασμένοι»!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: